keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kylmän puhallus

Lunta tupruttaa taivaan täydeltä, hassua ku lehdetki on puissa, joka paikka lumessa ja oksat taipuu osittain ihan maata pitkin. 


 Nyt onki sit hyvä päivä istua sisällä ja keskittyä piirtämiseen. Tuli rätisee uunissa ja hiljaisuus hivelee korvia vielä vähän aikaa, kunnes lapset tulee koulusta. Syksyn viimeinen pihasuunnitelma valmistuu hyvää vauhtia, pääsee vähäksi aikaa hengähtämään niidenkin osalta. Aika meinaa olla kortilla kaikkien töiden kans. 


Kesäkukat vaihtui syysistutuksiin, krysanteemit ei onneksi lumisateesta ole milläskään, kestää pienet kylmät jaksot. Kevällä istutetut orvokit säästin, ne kukkii edelleen! Viikonlopulle kait se on taas luvannut lämpenevää. Nurmikko odottais leikkuuta ja sipulit istuttamista, ei tässä vielä jouda talvea päästää niskanpäälle! :)


4 kommenttia:

Pelaguu kirjoitti...

Minun krysanteemi ei kyllä tykännyt kylmyydestä, kukat nuopahtivat heti. Nurmikon ois tosiaan vielä voinu leikata, mutta kun talkkari vei jo leikkurin pois... nakkas lumet, niin leikkurit lähti. :/ Omaakaan ei enää ole.. Sipulit on istutettu! :) Onneksi niistä ei ole enää huolta, talvi vähän säikäytti. :D

anski kirjoitti...

Nyt on tosiaan hauskan näköistä kun on lehti pussa ja lumi maassa:) Pihalla on aika vaisu meininki, kaikki nuupottaa lumen alla...

Irmeli kirjoitti...

Oijoi, toivotaan ettei se vielä jää maahan, saat tehtyä loput syyshommat. On kyllä hullun näköistä.

Hieno syysasetelma :)

Teija kirjoitti...

Joo ei ole enää lumesta tietoakaan ;) Kyllä ne lähti heti seuraavana päivänä pois. Eipä tuota talvea ihan vielä kaivata... ja kuka se jossaki oli ennustanuki että tulee lämmin syksy, liekkö lunta joulunakaan? Mutta tiiäppä näistä ennustuksista... :)
Pelaguu, krysanteemit nakkasin eilen roskiin, näin pitkään kesti. Ja eilen istutin sipulit viimein...eikä olis vieläkään kiire, ehtishän noita vaikka marraskuun puolella laittaa, jos vaikka löytyis jostain alennusmyynnistä lisää ;)