torstai 26. marraskuuta 2015

Kuusi kuvaa kesästä - haaste

Toinenkin haaste Pelaguulta - Kaaos kukkaruukussa :) Kiitos tästä, tämä on jotenki ihana, sai selata kesän kuvia ja palata tunnelmiin.
Tarkoitus siis valita 6 kuvaa viime kesältä, aihe muuten vapaa. Tosin kyllä tuntuu että kaikki kuvat on jo tänne laitettu mitä on tullu otettua...mutta eikai se haittaa vaikka on osin samojakin.

Kesä oli yltäkylläistä kukintaa kunhan alkukesän viileydestä päästiin, poikkeuksellisen monet kukat kukki yhtä aikaa, kun alkoivat kukkimaan...

Sateenkaariakin nähtiin melko monesti...


Kimalaiset oli kivoja kuvattavia ja niitä oli paljon, mutta vasta loppukesästä.


Uintireissut oli kesässä parasta, jos lapsilta kysytään ;)Apulainen siivos viimesenä hommana mun kans kukkapenkkiä sen verran, ettei nyt hiirille jäis kovin paljoa pesäkoloja. Kyllä tästä neitistä vielä puutarhuri saadaan, niin kovasti on aina tulossa mukaan :)
Haaste lähtee eteenpäin seuraaville blogeille, määrää ei sanottu kuin monta pitää haastaa, olkoot nyt nämä kolme


Olihan se semmonen kesä. Viljat ei kasvanu ja osan sai kyntää suoraan peltoon. Joka paikassa seiso vesi. Jos ens kesä ois vähäsateisempi, toivossa on hyvä elää. Aurinkoa ei liikaa tänä kesänä saatu.

No ensilumi kävi täälläki, nyt on kaikki sulanu pois. Ei kyllä haittaa, mukavampi ajella autolla ku on sulat tiet ja sula auto ku aamulla lähtee...no ei vais, kyllä mulle hiihtokelitki kelpais ;)
Näin kaunista ehti olla parin päivän ajan...


Mökkilomallaki ehin piipahtaa pari viikkoa sitten, akkojen kans pidettiin ensin pienimuotoinen pikkujoulu ja jäin siitä yksinäni lomailemaan pariksi päivää, kyllä se tekee niin hyvää olla välillä ihan itekseen omien ajatusten kans ja ladata akkuja. Mä niin nautin kun ei tarvi huolehtia ihan kenestäkään muusta ku itestä ja voi mennä ja tehä ihan miten huvittaa. Ja kun tunnelma oli kohillaan, niin eipä sitä muuta lomalta enää kaipaa. 

11 kommenttia:

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastaan kyllä. Toinenkin haaste odottaa samasta aiheesta. Kaunis kivireunus tai muurihan tuo oikeasti on.

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastaan kyllä. Toinenkin haaste odottaa samasta aiheesta. Kaunis kivireunus tai muurihan tuo oikeasti on.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kivoja kuvia kesästäsi. Välillä on kiva päästä lomailemaan ja lataamaan akkuja. Sitten taas arki maistuu mukavammalta.
Kiitos haasteestasi. Vastailen siihen hieman myöhemmin.

Kirsti kirjoitti...

Kauniita kesäkuvia, oispa kesä ♥

Hallatar kirjoitti...

Koetin kännykällä vastailla mutta eihän se näköjään jäänytkään se teksti tänne... =)
Meillä kyllä oli suhteellisen kuiva kesä? Minä tykkäsin.Mutta kiitos haasteesta. Mielelläni kesäkuvia uudelleen jälleen katselen. =)

Anneli A kirjoitti...

Kiva haaste ja kivat vastaukset. Ihana tuo kivillä reunustettu kukkapenkki.

Satu kirjoitti...

Aika poikkeuksellinen tuo viime kesä kyllä oli. Piti oikein miettiä, että oliko niin lämmintä että uimaan tarkeni kun tuota uimakuvaa katselin:) No mulla jäi talviturkit heittämättä, jospa ens kesänä sitten.
Ihan luksusta tuollainen oma loma! Laatuaikaa oman itsensä kanssa, se tekis kyllä hyvää!
Jospa tästä vielä talvi tulisi niin piristyisi itekkin. Nyt on sellasta möllötystä koko ajan, eikä oikein jaksa innostua mistään. Ja tuntuis se kevätkin sitten oikean talven jälkeen mukavemmalta:)

Pelaguu kirjoitti...

Kiva kun jaksoit ja kerkesit vastailla. Näitä oli mukava lukea!

Anonyymi kirjoitti...

olipa ihania kesäkuvia,ja pitkästä aikaa sai taas lukia kirjoituksiasi.oon aatellu että nyt oot sikalaan muuttanu kun ei kuulu mittään.mukava että oot osannu irtautua lomalle, se kyllä piristää.kesä oli aivan surkia mutta on tämä talven alkukin,pimiää, vettä sataa lämpöasteita eikä yhtään lunta.voi lunta vielä olla palioki ja taas me saamma valittaa.oikein hyvää joulun odotusta.

Unknown kirjoitti...

Tuntuu, että tämä on blogimaailman paras haaste, ainakin tähän aikaan vuodesta. Oli terapeuttista tehdä tämä haaste ja virkistävää päästä piipahtamaan sinun kesässäsi. Kiitos tästä valohoidosta ja tunnelmallista joulun odotusta <3

Teija kirjoitti...

Kiitos samoin sinne, ja kaikille muillekin :)