perjantai 29. tammikuuta 2016

Mitä sitä keksis?

Vai pitäs se jo blogiki päivittää, niin kait se ois aika siirtyä taas uudelle vuodelle. 
Täällä nyt vaan ei oikein oo tapahtunu mitään kirjoittamisen arvoista, aika rullaa eteenpäin niin hitaasti, jos kevättä aatellaan. En oo tilannu siemeniä enkä vaihtanu kukkamultia, en oikeen ees ajatusta uhrannu koko keväälle tai puutarhahommille. Sairasteltu on lasten kans, ennen joulua ja sen jälkeenkin, nytkin osa porukasta kuumeessa. 


No kait viherpeukalosta silti jotain on jäljellä, kun joulukuusi kuitenki kasvatti kerkät :)Lunta on nyt viimeinki jonku verran, ehkä 15 cm, kun kävin käveleskelemässä pihalla. Taitais nyt vihdoinki olla ladutki tehtynä, ainakin koululla näytti olevan, pitäs käyä tarkistaan tuo valaistulatu. Hiihtämään ei ole vielä tähän päivään mennessä päässyt.Syksyllä on jollaki puutarhurilla jääny hommat vähän vaiheeseen...kottarit on unohtunu hankeen, mahtaa olla roskiaki vielä kyydissä ;) Vaan kait ne sieltä keväällä löytyy... kiikku ei ehkä kovin tykkää hyvää kun seisoo tuolla lumen keskellä. 


Aurinkoki paisto tänään pitkästä aikaa ihan pilvettömältä taivaalta. 
Lapset on luistelleet ja laskeneet mäkeä, semmosta tavallista elämää... ja nyt on sitte blogissaki tammikuulle ainaki yks merkintä, palaan asiaan sitten joskus kun tulee sitä asiaa. ;)

10 kommenttia:

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kevättä kohti mentäessä alkaa puutarhakuume pikkuhiljaa nostaa päätään. Toisaalta odotan malttamattona hankikantamoisia, jotta pääsisi hiihtämään.

Mukavaa viikonloppua.

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa tälle vuodelle, ehdit vielä hienosti mukaan kevään huumaan <3

Satu kirjoitti...

Ihan on samansuuntaiset fiilikset täälläkin. Tänään tosin tuo ihanasti paistava aurinko toi jo pienen lupauksen lähestyvästä keväästä!

Anonyymi kirjoitti...

olipa taas mukava tietää että puutarhan emäntäkin on voimissaa,varmaan vähän talven tokkurasa kuitenkin.. tammikuuhan on pakkas ja sairastelu kuukausi. joo kyllähän ne tahtoo syksyllä unohtua nuo pikkujutut kiikut ym. lumi peittää ja kevät tuo mukavia yllätyksiä. siittä jatketaan mihin syksyllä jäätiin. aurinko paistoi oli aivan kevään tuntosta tänään, joten oikeen pirtiää kevään odotusta.

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Niin se on. Käsitöiden merkeissäpä tuo talvi on kulunut. Ulkona on ollu millon pakkasta milloin vesisadetta. Mutta ulkoiltu on kovasti.

Teija kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :) Jospa sitä ehtis keväthulinoihinki vielä...mut on sitä vähän talven tokkurasaki kyllä :D
Nyt sataa vettä, saas nähä miten tässä kevään tulon kans käy, yllättääkö tosissaan. ;) Kerran oon hiihtämään päässyt, vielä aion mennä, jos ei lumet sula pois.

Aurinkokujalla kirjoitti...

En mäkään oo mitään puutarhan hyväks tehny, ku en oikeen ruukaa siemenestä kylvää, muuten kyllä sitten sesällä myllerrän aamusta iltaan. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Teija kirjoitti...

Tervetuloa :) ja kiitos kutsusta, tulenpa piipahtamaan!

Tarja kirjoitti...

Pikkusen jo siemeniä on kylvetty, eiköhän tämä tästä lähde käyntiin. Kohta sitä on taas täysi tohina päällä... :).

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä. Kieli pitkällä odotan lumien sulamista ja kevään alkua.