torstai 28. marraskuuta 2013

Amaryllis otti varaslähdön

 Eipä olis ollu tällä viime vuotisella amarylliksellä kiirettä. 7.11 kuvan tietojen mukaan oon tuon kaivanu kaapin uumenista ja istuttanu uuteen multaan. Monesta paikkaa oon lukenu ja kuullu, että istuttamisesta kukintaan kestää viikkoja ja meinasin että jos se nyt jouluksi ehtis kuitenkin.No siinä se nyt, eipä sillä menny kun 2 viikkoa että aukasi kukat. :) Meillä on tieten vähän liian lämmin sisällä, olis pitäny olla joku viileämpi tila, jossa ois voinu sitä pitää. Kastellut en ole kertaakaan istuttamisen jälkeen, joten liikaa vettäkään se ei ole saanut. Mutta kaunishan se on joka tapauksessa. Onhan tuo jo ensimmäinen adventti ensi sunnuntaina. Hankitaan jouluksi taas uusi. :) Ja pääasia että sain nyt kukkimaan sen uudestaan, ei ole aina onnistuneet nämä uudelleen kukittamiset.

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Olipa se nopea! Ja kukat ilahduttavat jo nyt.

Erjuska kirjoitti...

Upeata että sait kukkimaan vanhan sipulisi. Minulla kaksi vanhaa amarylliksen sipulia kököttää tuolla makkarin ikkunalla valtavien pitkien lehtisiiprojen kera - kukinnasta ei tietoakaan. Katson vielä säilytänkö ne vai heitänkö pois : )

Anonyymi kirjoitti...

hei! ihan näin postausehdotuksena joulun alla, jos tulet tekeneeksi havukranssia, niin olisi kiva jos laittaisit oikeen kuvalliset ohjeet ja vaihekuvat sen teosta! kiinnostaisi!!

Minna kirjoitti...

On aina upeaa saada amaryllis kukkimaan uudelleen, ajan kohdasta viis;D Kaunis<3

Kruunuvuokko kirjoitti...

Nyt sinulla onkin kaunis adventtikukka omasta takaa. Yllättävän nopeasti tuli kukkaan. Hyvää tulevaa viikonloppua.

Satu kirjoitti...

No höh! Just tuijottelen omaani jonka toin pimeästä valoon reilu viikko sitten. Yksi lehti siinä on ja väitän että tuollainen kymmensenttinen se on ollut koko ajan. Ei taida tämä mun joutua jouluksi mitenkään... Viime vuonnakin se taisi kukkia tammikuun lopulla, jos en nyt ihan väärin muista :)

Karolina kirjoitti...

Amaryllikset ovat ihania! Minunkin 3 amaryllista taitaa kukkia tulevan viikon aikana... Pitää ostaa jouluksi uudet.
Ihanaa adventti viikonloppua.

Karolina kirjoitti...

...omani ovat siis kaupasta, mutta pitäö nyt tänä vuonna säästää ne. Olen joulunaikaa amaryllisyen suurkuluttaja =)
Blogissani odottaa haaste =)

Teija kirjoitti...

Huh, kiitos haasteesta. Siinäpä on mulle haastetta ihan tosissaan. ;D No koitetaanpa jos keksin, pitää alkaa miettimään.

Anonyymilleki on havukranssin ohjeita tulossa lähiaikoina, kunhan saan haettua tarvikkeita metsästä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!! V.K.