maanantai 8. elokuuta 2016

Puutarhapäivän antia

Kylläpäs se oli haipakkaa! :) 
Vieraita kävi lähemmäs 200! Oli kyllä onnistunut päivä, ei menny mikään mönkään niin sanotusti, kahvi ja piirakat riitti ja vieraat näytti viihtyvän. 
Minä oon ihan ällikällä siitä, miten kaukaa tultiin.
Aattelin että paikalliset ja lähikunnista käydään mutta sen mitä jututin niin kauimmaiset tuli Raahesta, Vuokatista, Limingasta, Kiuruvedeltä, Sievistä, Kalajoelta, Ylivieskasta, Vieremältä ja Kuopiosta, ( tätini kylläkin ohikulkumatkalla, mutta kuitenkin ;) )
Mukava kun tuli väkeä, niin ei tarvinnut turhaan järjestää ja touhuta. 

Tässäpä muutamia kuvia tunnelmasta ja ihmisistä, osa mun ottamia, osan sain yhdeltä ystävältä. Ei ehtiny ite kuvata, kännykällä räpsin pari kuvaa pikaisesti. Enkä muistanu edes ajatella, että ois jonku lapsista vaikka laittanu kuvaamaan. 
Ilmatkin suosi, välillä paistoi, välillä oli vähän pilvessä, mutta ei satanut. Just sopivan lämmin, ei ollut liian kuumakaan. 
Mukavat ihmiset oli kyllä parasta päivässä, harmi vaan etten ehtinyt kaikki edes jututtaa. Väkeä oli koko ajan sen verran paljon, ettei meinannut ite revetä tarpeeksi moneksi. ;) 
Ens vuonna uudestaan kyllä, jos vaan suinkin aikatauluihin passaa! Sen verran mukava päivä!

Kiitos teille jotka kävitte!

2 kommenttia:

Maatuska kirjoitti...

Hienoa Teija, että päiväsi onnistui. Paljon sait vieraita pihaasi. Ihana huomata, miten ihmisiä kiinnostaa ideat ja toteutukset ja juttua piisaa samanhenkisten kanssa, vaikka ei oltais ikinä ennen nähty.

Teija kirjoitti...

No niinpä, ihan kuin oltais monien kans oltu vanhoja tuttuja, ei yhtään hidastanu vaikka ei tuntenukaan. :)