tiistai 29. marraskuuta 2016

Saunapolulle valaistusta

Niinpä se kävi, että ei saatu oikeita lamppuja asennettua tuonne polulle. Sähköjä oon vetäny jo puoleen väliin asti mutta uima-allasprojektin takia ei saanu tehtyä loppuun. Päädyttiin sit jouluvaloihin ja aateltiin että saa olla tuossa koko talven, niin näkee kulkea saunalle. :)

Varsinkin sulan kelin aikaan on niin synkkää ja pimeää, että pakko olla jonkulaiset valot. Ja vaikka jouluvalot onki, nii silti ei oo liian jouluset, eiköhän nämä passaa siihen asti kun saadaan ne oikeat lamput...


Nyt on tullu lunta monena päivänä. Ihanasti pehmentää maisemaa, jospa tästä kunnon talvi saatais :)
Leimullaki on käyny kaveri aina välillä, siskon koira Susi. Sillä ei vaan meinaa välillä hermot riittää pikkusen pennun riehumiseen, mut sehän on hyvää koulutusta molemmille :D Välillä juostaan niin että lumi pölisee!Ja löysinpä tässä kehitettyjä valokuvia pihan alkuajoilta, nämä hävis tietokoneelta sillon kun kovalevy hajos. Onhan täällä pikkusen tapahtunu muutosta noista ajoista, kuvat on kesäkuulta 2009 eli 7 vuoden takaa. :) Aika hauska kyllä välillä palata näihin hetkiin ja muistella sitä intoa mikä sillon tehdessä oli...nyt jos pitäs alottaa alusta, nii en tiiä tulisko tehtyä näin isoa pihaa ;D Ei oo mikään kaikein helpoin hoitaa ja pitää kunnossa. Tosin on se työ kyllä palkinnutki, on tämä mulle silti niin rakasta hommaa, ja terapeuttistaki... tuolla arjen murheet unohtuu kun pääsee tekemään käsillä ja luomaan tyhjästä jotain ihan uutta ja oman näköstä. :)


8 kommenttia:

Navettapiika kirjoitti...

Hianot valot saunapoluulla ja niitähän voi pitää just nii kauvan ku huvittaa. Mulla on osa valoosta päällä läpi vuaren.
Ei uskoosi, että teirän puutarha on joskus ollu nuan alakutekijöös. Äkkiää son muuttunu.
Ootta muuten ollu kesällä tosi, tosi ahkeria ja Leimu-sesse on aikamoone namupala.

Tita kirjoitti...

Valoa pimeyteen - sitä tarvitaan alati lyhenevissä päivissä! Puutaha on ihana puuhamaa, jossa rentoutuu ja taakat tippuvat harteilta. Hoida puutarhaasi ja se hoitaa sinua. Näin olen tämän kokenut.

Anneli A kirjoitti...

Valot näyttävät niin kauniilta ja tunnelmallisilta. Iso muutos on tapahtunut pihassanne seitsemän vuoden aikana. - Mukavaa talven jatkoa ja hyvää joulun odotusta!

Kivimäen emäntä kirjoitti...

On todella hurja muutos tapahtunut pihallanne. Se antaa toivoa, että oma pihakin alkaisi muuttua vähitellen puutarhaksi. Kyllä valoa tähän vuodenaikaan tarvitaankin. :)

ruusutarha.blogspot.fi kirjoitti...

Kutsuu kulkemaan!

Teija kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

Navettapiika, niin voishan niitä pitää ympäri vuodenkin mut jotenki menee maku, eikä tunnu jouluna enää miltään. ;) Äkkiä yleensä joulun jälkeen alkaa kyllästyttään.

Tita, se on kyllä just niin. :)

Anneli, kiitos samoin. :)

Kivimäen emäntä, Hiljaa hyvä tulee, pikku pala aina kerralla, kyllä se siitä puutarhoituu ;)

Leila, kiitos, niin minustakin :D

Satu kirjoitti...

Blogissa olis sulle haaste, käyhän poimimassa mukaasi :) Ihanaa joulunaikaa teidän koko perheelle ♥

Teija kirjoitti...

Kiitos, minäpä käyn hakemassa. :) Niinhä tuo joulu hurahti ennenku kunnolla huomasikaan.