maanantai 3. heinäkuuta 2023

Avoimet puutarhat 9.7.2023

 Valtakunnallinen puutarhapäivä on taas ensi sunnuntaina, meidänki piha on jälleen mukana, joten tervetuloa vierailulle 😊

Tapahtuman sivut löytyy osoitteesta https://www.avoimetpuutarhat.fi/, meidän pihan profiili ja tiedot löytyy nimellä Rinnepiha Pohjois-Pohjanmaalla. 

Tapahtumapäivänä puutarha on avoinna klo 12-17, saa käydä vapaasti kiertelemässä ja kahtelemassa. Nuotiopaikalla on aikomus pitää tulta koko päivän, mikäli säät sallii, joten täällä on mahdollista paistaa vaikka makkarat, voi ottaa vaikka retkipäivän ja tulla eväiden kans käymään. Myynnissä on kahvia ja pientä makeaa, (myös glut).

Tyttö on istutellut alkukesästä perennojen taimia purkkeihin, meillä on siis myös pientä taimimyyntiä. Löytyy mm. humalaa, isotöyhtöangervoa, harmaa-ajuruohoa, kissankäpälää, särmämaksaruohoa, sammalleimuja, kesäpikkusydäntä, isorikkoa, mäkimeiramia, sormustinkukkaa, jalokurjenpolvea, siperianmaksaruohoa ja pari keijuangervoa. 
Jospa su olis aurinkoinen päivä, niin olis kaikkien kiva kierrellä puutarhoja.  😊

6 kommenttia:

Navettapiika kirjoitti...

Kiva ku osallistut. Avonaasia puutarhoja sais olla enemmänki. Mäkään en ny kylläkää pirä auki, että pääsis taas vaihteeksi käymähän muiren puutarhoos. Onneksi kunnas on taas kaks uutta avoonta puutarhaa täs likellä, miston hyvä startata kiarrokselle.
Toivottavasti ilimat suasii ja kävijöötä riittää.

Saila kirjoitti...

Toivottavasti tulee hyvä keli. Mukavaa avointen puutarhojen päivää!

Ansku kirjoitti...

Ihana saada kiinnostuneita vieraita. Nauttivat varmasti puutarhasi antimista 🌺🏵️🌸🌿

Minna / Hiidenkiven puutarhassa kirjoitti...

Toivotaan oikein hyvää säätä ja paljon iloisia puutarhavieraita. Teillä on kaunis puutarha ja paljon nähtävää.

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Antoisaa puutarha päivää ☺️🌸

Teija kirjoitti...

Kiitos teille yhteisesti, aurinko paistaa ja lupaavalta näyttää 😊👌🏻