lauantai 15. kesäkuuta 2024

Avoimet puutarhat 16.6

Huomenna on taas valtakunnallinen avoimet puutarhat päivä ja ollaan mukana niinku ennenkin. Vähäiseksi on jäänyt blogin kirjoittelu, mutta laitan tännekin nyt tiedon kuitenkin. 
Puutarhassa saa vapaasti vierailla klo 12-17, myynnissä on kahvia ja pientä makeaa 😊
Tervetuloa!Pihan laitto on tänä kesänä nyt vähän tauolla, kevätsiivoukset sain tehtyä ja jäin sairaslomalle solisluuleikkauksen vuoksi. Siisteystaso ei yllä nyt samaan kuin ennen, mutta välillä näinkin. Puutarha kyllä pärjää vähemmälläkin, mennään kevyellä kitkennällä tämä kesä 😊 

Talvi oli kova, paljon tuli tuhoja niin köynnöksien, pensaiden ja perennojen suhteen. Istutuksia on saanu paikkailla melkosesti. 
Onneks kuitenkin osa säästyi, alppikärhöissäkin on ollu jonku verran kukkia

Potagerin humalaportti rehevöityy vauhilla 😊 onneks on näitä varmoja, vanhoja, kestäviä kasveja jotka ei petä.


Riippumatossa loikoilu mahtaa tulla tutuksi tänä kesänä, ainakin tavoitteena olis 😁

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Siellä on niin kaunista! Mukavaa avointen puutarhojen päivää – toivottavasti ehdit niiden jälkeen riippumattoon, ainakin se on erittäin houkuttelevassa paikassa.

Urban Farming kirjoitti...

Meillä on tarkoitus vierailla huomenna niin monessa lähialueen pihassa, kuin vain on mahdollista. Ovat kaikki meille entuudestaan tuntemattomia ja matkavälit ovat onneksi melko lyhyitä, ettei kulkemisiin mene kauan aikaa.
Sinulla on todella hieno puutarha. Paljon eri muotoja ja miten se sanotaan suomeksi "interiöörejä". Erityisesti olen ihastunut tuohon pihakeinun oleskelualueeseen, joka ollut jo aiemmin postauksessasi. Voin hyvin kuvitella, miten siinä olisi ihana istua päivän työt tehneenä ja katsella ympärilleen, puhumattakaan vesiaiheesta riippumattoineen. Toivottavasi leikkauksesi on parantunut hyvin.

Mukavaa Avoimet puutarhat -päivää sinulle.

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Toivon sinulle paljon vieraita kauniiseen puutarhaasi :)

pioni kirjoitti...

Ihanaa puutarhapäivää sinulle!

Teija kirjoitti...

Kiitos Saila :) Oli varsin onnistunut päivä. Nyt ollaankin sitten saatu kaivattua sadetta ihan kiitettävästi, on jäänyt riippumattoilut vielä vähäiseksi. Onneksi kesä vasta alussa.

Urban Farming, kiva kun tykkäät puutarhastani :) Hyvin täällä toivutaan. Jospa teillä oli antoisa kierros puutarhapäivänä.

Kiitos Maatuska, oikein sopivasti oli vieraita ;)

Kiitos Pioni :)