sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Miniloma Kärppälän Rusthollissa

Löytyipä ihana majoituspaikka Lempäälästä, kun käytiin ystäväni ja lasten kans yhen yön reissu Tampereen suunnassa. Kaunis, idyllinen maalaispihapiiri, vanhat talot ja aitta, oma uimaranta ja sauna. Siellä katosi kiire ja hälinä. Ei kuulunu liikenteen melu, vain luonnon omat äänet ja ihana rauha.

 Paikka oli vanha maatila 1800-luvulta, jonka rakennukset oli olleet jossain vaiheessa lähes rapistumispisteessä ja aikoinaan uuden omistajan myötä kunnostettu ja korjattu, joskus 1900-luvulla. Ei jäänyt vuosiluvut mieleen paikan historiasta, kun tilan omistajaa jututin. Vanhoja työkaluja ja koneita yms oli laitettu kivasti esille, istutettu kesäkukkia vähän joka puolelle. Tunnelma oli kyllä ihana ja ilmatki sattu suosimaan. 


Illalla aika myöhään vasta päästiin perille ja eihän me maltettu mennä nukkumaan. Saunottiin ja uitiin pitkään, pojat onki pikkukaloja, paistettiin makkaraa ja nautittiin suloisesta kesäyön tunnelmasta. 
Meillä oli oma ovivahtiki...
Aamukahvimaisemia 💓


Puolivillejä kissoja ja pieniä kissanpentuja, joita me koitettiin vähän kesyttää, ei päästy silittään mutta saatiin niitä leikkimään kuitenkin.


Pojat heitteli frisbeetä rantanurmikolla ja heinäsirkat siritteli saunapolun varrella...
Muutama frisbeegolfkori ois hyvä lisä tuonne kentälle. 
Aamulla taas uitiin ja soudeltiin järvellä, rannalla oli pari venettä joita sai käyttää. Eihän tuolta ois raskinu millään lähteä pois, ihan täydellinen paikka rentoutumiseen. Voittaa massahotellit mennen tullen ja palatessa! 
Ei kommentteja: