tiistai 6. huhtikuuta 2021

Maata näkyvissä

 Miten voiki tuntua niin mukavalta, kun jalkojen alla rahisee hiekka! Tuleehan se kevät meilleki, välillä meinas epätoivo iskeä tämän lumimäärän kans. Pikku pätkä polkua on jo sulana. 


Muualle pihalle ei vielä pääse ilman pitkävartisia kenkiä. Kaikki puiden ja pensaiden leikkuut oottas tekijää, jänikset on tehny tuhoja taas ihan kiitettävästi. Nuotiopaikkaki on vielä ihan lumen peitossa. 


Alppiruusussa näyttäs olevan lupaava määrä nuppuja ❤️


Kylvöt sain tehtyä vasta nyt muutama päivä sitten, saas nähä ehtiikö ne alkuunkaan. Kuukalenterin mukaanki ne meni ihan väärälle kuulle, mut nytpä se tulee testattua kuin käy. Kyllä ne ainakin osittain jo itää. 


Jouluna meille muutti uusi asukas, pikkunen kissapoika Tuisku. Vauhtia ja hupia on riittäny, hirmu ihana, utelias ja rohkia pentu. Varsin persoonallinen tapaus 😄
Meijän piti luopua Tessusta viime syksynä. Pikkuhiljaa kesän aikana sen kunto alko mennä huonoksi, nukku paljon ja oli apaattisen olonen, loppukesästä ei enää meinannu ruoka maistua ja viimein alko oksentelemaan kaiken syömänsä pois. Varattiin sit tohtorille aika ja löytyi vakava munuaisten vajaatoiminta ja päätettiin päästä Tessu samantien pois. Olihan se oli valtava suru, lapsille varsinki, tosin oltiin se jo aavistettu että taitaa olla loppu eessä. 
Tessu oli semmonen sylikissa, aina kaikessa mukana ja Leimun leikkikaveri. Paljon enemmän ku vaan kissa. ❤️6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Osanotto Tessun poismenosta ja onnea uudesta perheenjäsenestä!
Ihana tunne, kun maata jo näkyy ja kohta pääsee puutarhapuuhiin.

Teija kirjoitti...

Kiitos Saila 😊
Mä aina pikkuriikkisen kateellisena kattelen sun pihakuvia, siellä kevät on niin paljon pitemmällä.

Navettapiika kirjoitti...

Kyllä lumi sulaa siältäki, vaikka varmasti ihan liian hitahasti. Onnia uuresta perheenjäsenestä! Näin elämä pyärii etehenpäi. Kovasti kerkiät kylyvöjen kans. Mullaki o viälä osa kylyvämätä.

Teija kirjoitti...

Kiitos 😊 Niin onhan se eläintä ottaessa tiedossa aina, että joskus se luopuminenki on eessä.

Minna / Hiidenkiven puutarhassa kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä! Hän vaikuttaa musikaaliselta nukkumapaikan perusteella :D Osanotto myös Tessun poismenosta. Meillä on myös vasta ensimmäisiä pälvipaikkoja eikä puutarhassa pääse kunnolla kiertelemään ilman todella pitkävartisia saappaita. Siitä ne kinokset kuitenkin pikku hiljaa madaltuvat. Aurinkoista loppuviikkoa!

Teija kirjoitti...

Kiitos Minna. 😊 Kylläpä se kevät sieltä tulee, ei vaan meinaa malttaa oottaa.