lauantai 5. tammikuuta 2013

Vallaton vaaleanpunainen

 Ja nyt päästiin siihen mun lempiväriin! Näitä vaaleanpunaisia kun on niin paljon, meni vähän enemmän aikaa tehdä nuo kollaasit. ;) Tässä ei ihan kaikki edes ole, mitä tuolta pihalta löytyy. Ei ole tullut kuvattua kaikkia kukkia yksitellen, mutta suurin osa kuitenkin.
Vaaleanpunainen on aina ollut mun väri. Joskus nuoruudessa sitä välillä vähän häpesikin, mutta minkäs teet. Kun siitä tykkää, niin siitä sillon tykkää...oli se sitten tyttömäistä tai ei =D

Osa kuvista on varmaan tuttujakin tuolta vuodatuksen puolelta, mut keräilin silti kaikki mahdolliset vaaleanpunaiset nyt saman otsikon alle, niin ei tarvi vanhoja juttuja uudestaan kirjoitella.

Sammalleimut ja Rönsyleimut, mun ehdottomia suosikkeja!


Keijuangervo, joka kukkii runsaasti, vaikka onkin lähes täysin varjossa, pohjoisen puolen seinustalla! Ihan ehdoton mun pienien pensaiden suosikeista!
 Purppuraomenapuu ´Makamik´ ja Alppiruusu Mikkeli eli
`St Michael´


Suviruusu, Hansaruusu, Ruskelanruusu, Tove Jansson ja Juhannusmorsian


Tulppaaneja ja Kirjopikarinlilja


Syysleimuja, Kivikkosuopayrtti, Jalokärhö ´Ville de lyon´ ja PunatähkäKesäkukissakin suosin aina vaaleanpunaista... se vaan vaistonvaraisesti näyttää tulevan niin...
Keijunmekko, Särkynyt sydän, Rohtosormustinkukka, Kiinan pioni nuppu, Verenpisara ´Bella rosella´


Punaväriminttu, Ahkeraliisa, Pilaripelargonia, jotka muuten on autotallissa nukkumassa talviunta ja ainakin toistaiseksi hengissäkin... 
Samaisen pionin kukka mitä yllä nupullaan, eli ´Bowl of beauty´
Viherpeukaloiden 2007- vuoden ruusu
Vuorenkilpeä


Tuoksuvatukka, Kaukasianpitkäpalko, Ruusuangervo, Kaukasianmaksaruoho, Neidonkurjenpolvi ja Värililja, muistaakseni ´Lollypop´
Kesäpikkusydän taustalla, tämän parempaa kuvaa ei siitä löytynyt...
Seuraava tais olla harmaamalvikki, mut satavarmaksi en mene sanomaan...
Kellopeippi, joka kukki todellä myöhään syksyyn!
Kaunopunahattu, ainokainen kukka, joka neljästä taimesta nousi... toivottavasti se vielä jaksaa sieltä piristyä ensi kesänä.


Ja kaikkein mielenkiintoisin kokeilu, Kaunokotakuusama ´Little princess´, joka kuvassa ollessaan oli vielä purkissa mut nyt nököttää tuolla autotallin seinustalla. Viron tuliaisia, vitosella kun kerran sai, niin eihän sitä voinut sinnekään jättää! :) Olis kyllä suuri ja mieluinen yllätys, jos se tästä talvesta selviäisi! Joten peukut pystyyn...


Ja jatketaan taas ens viikolla, punaisella teemalla... 

Hyvää viikonlopun jatkoa!

12 kommenttia:

vaalean vihreää kirjoitti...

Kauniita kollaaseja olet tehnyt. Näistä kyllä saa itselleenkin vinkkejä. Tulen varmasti näihin palaamaan sitten kesällä, kun näen todellisuudessa, että mitä omissa kukkapenkeissä kasvaa.

vaalean vihreää kirjoitti...

Vielä sellainen kysymys, että tekeekö tuo viimeisen kuvan kaunokotakuusama kukistaan marjoja? Meillä on vähän tuon näköisiä risukasoja pihalla edellisen omistajan jäljiltä ja se tekee oranssit marjat. Sen vuoksi risukasoja, että niitä olisi ehkä pitänyt leikata tai jotain jossain vaiheessa. Näyttävät nyt omilla paikoillaan vain kukkiessaan kauniilta.

SeijaAnneli kirjoitti...

Kaunista vaaleapunaista. Tuo kivipenger on ihanteellinen paikka sammalleimulle.

Teija kirjoitti...

Nyt täytyy sanoa etten tiedä. Ja nyt kun tarkemmin ajattelin niin se saattaa olla tarhakotakuusamakin. Nimilappu tieten pitäs olla tuolla hangen alla, mut kun en pääse tarkistamaan... ;) En ole näihin kotakuusamiin koskaan sen enempää perehtynyt kun ei ne täällä meidän korkeuksilla oikein menesty.

pioni kirjoitti...

Kivoja nämä värikollaasit. Tuo kuusama näyttää aivan ihanalta.

Karolina kirjoitti...

Sammalleimut ovat minunkin suosikkeja. Eivät kyllä ole vielä sinnepäinkään niin näyttäviä kun sinun kuvissasi!!! Upeita!!!!!!!!

Kärhöt ovat kyllä myös niin kauniita. Omani eivät kukkineet viime kesänä. Liekö lannotin niitä liian vähän?

Ihanaa kukkivaa alkanutta vuotta!
Upeita kollaaseja olet tehnyt!

Emilie kirjoitti...

Tosi hienot kuvat. Mulla olis mennyt päivä tuollasia tehdessä. Vaaleanpunainen on minunkin yksi lempiväri ollut, ainakin muo sammalleimut, rönsyleimut ja pikkusydämet on tuttuja.
Mukavaa tammikuista kevään odotusta!

Eija kirjoitti...

Iiiihania vaaleanpunaisia kukkakuvia!!! Mulla on ollut sama suosikkiväri monena kesänä kesäkukissa (kunnes mies sanoi, että pitääkö aina olla saman värisiä ? höh.. ;) Sittemmin olen kokeillut (vähän pitkinhampain) muitakin värejä.

vaalean vihreää kirjoitti...

Kiitos tämän postauksen, pääsin vähän jäljille niiden meidän rytökasojen kanssa. Ovat ehkkä rusokuusamaa ja nille voisi tehdä nuorennusleikkauksen, ja saisin ehkä paikasta, jossa kasvavat oikein mainionkin. Jossain vaiheessa.

Hanna H kirjoitti...

Ihania kukkia, sammalleimut on ihania :)

Salla kirjoitti...

Minä kans niin tykkään vaaleanpunaisesta ja lilasta. Sitä on tosi paljo pihallani. Taas tuo kirkkaan punanen ei sitte miellytä yhtään. Jokohan tuo palavarakkaus saa seuraavana kesänä lähtä

Kruunuvuokko kirjoitti...

Kauniita kauniita näkymiä.