maanantai 14. kesäkuuta 2021

Avoimet Puutarhat sunnuntaina 20.6

Ensi sunnuntaina on jälleen valtakunnallinen Avoimet Puutarhat - tapahtuma ja meijänki piha on taas mukana siinä. Tervetuloa käymään ja kahtelemaan pihaa, myynnissä on pikkurahalla kahvia, piirakkaa ja mahdollisesti jotain suolaistakin, mikäli nyt ei kovin kovaa sadetta tule. Ainakin nyt näyttää ihan lämmintä keliä lupaavan. 😊

Kuvaa klikkaamalla pääset tapahtuman nettisivuille ja löydät tarkemmat ohjeet sieltä. 


Potager edistyy pikkuhiljaa, tänään saatiin toiset 2 allasta täytettyä ja huomenna niihin pääsee erilaisia kaalen taimia ja mahollisesti pikkusen perunaakin. Mansikan ja vadelman taimet oottaa myös istutusta, jos ne vielä sais ennen viikonloppua niin hyvä ois. Valmiiksi me ei tuota yritetäkään, sen verran kovasti siinä on vielä tekemistä. Pitää päivä tai kaks säästää vielä yleiseen pihan siistimiseen, jotta on sitten viikonloppuna esittelykunnossa. 

Ihan hauska nähä taas ihmisiä, viime kesänä me ei osallistuttu ollenkaan koronan takia. Jospa säät suosis ja voitas viettää aurinkoinen ja mukava päivä. 8 kommenttia:

Maatuska kirjoitti...

Kivaa puutarhapäivää ja lukuisia kävijöitä 😊

Saila kirjoitti...

Teidän pihassa on vaikka miten paljon kiinnostavaa nähtävää, olisi tosi kivaa päästä näkemään! Huippua on, jos pääsee katsomaan myös tuollaisia keskeneräisiä projekteja, ne ovat oikeastaan kaikkein kiinnostavimpia.
Toivottavasti osuu hyvä sää!

Päivi - Kottikärryn kääntöpiiri kirjoitti...

Tuosta potagerista tulee ihana ja kiva, että kävijät saavat tutustua siihen, vaikka vaiheessa onkin. Tulisin mielelläni, mutta matkaa on liikaa. Käyn kyllä kiertämässä tämän seudun kohteita. Hyvää puutarhapäivää teidän sunnuntaille.

Navettapiika kirjoitti...

Voi vau, mikä projekti teillon taas meneellänsä. Ei ollenkaa piäntä piiperröstä. Tuaho mahtuuki vaikka mitä. Teillonki ny palio uutta nähtävää. Toivottavasti avoomis on hyvä sää. Täälä näyttää ennusteet pikkuusen huanoolta. On peräti kaks pisarankuvaa. Toivottavasti muuttuus kuivemmaksi. Just tällä hetkellä tuuli riapoo ihan tosissansa. Toivottavasti ei kaikkia kukkia irroota, eikä katko mitää.

Teija kirjoitti...

Maatuska, kiitos, jännä nähä minkä verran käy vieraita. Viimeksi kun oli 350 paikkeilla, villi veikkaus on että tulee nyt enemmän. 😄

Saila, kiitos 😊 kyllähän se kiinnostaa itteäkin käyä kattomassa keskeneräisiä projekteja, näkee vähän eri työvaiheita mitä ja miten tehään. Jos liikut joskus pohjoisessa niin pistäydy kahvilla 😊 tässähän me ollaan melkein 4-tien varrella.

Kiitos Päivi 😊 Hauskaa puutarhojen kiertelypäivää sullekin sinne 😄

Navettapiika, mulla meinaa vähän karata mopo käsistä, vaikka pienet piiperryksetki kuuluu välillä asiaan 😁 sopivasti kumpaaki, nii hyvä tulee. Pietään peukkuja, että sateet menis menojaan ja saatais sunnuntaiksi aurinkoa ☀️

Minna / Hiidenkiven puutarhassa kirjoitti...

Teillä on monta upeaa paikkaa puutarhassa, joita olisi kiva päästä kiertelemään. Harmi kun matkaa on niin paljon. Täällä päin ei oikein ole puutarhoja avoinna joten pitää lähteä ajelemaan kauemmas. Yhdistän sitten mummolassa vierailun samaan syssyyn niin ei ole niin paljoa ylimääräistä ajamista. Toivotaan, että aurinko paistaa sunnuntaina ja teillä kävisi paljon puutarhan ihastelijoita :)

Nila kirjoitti...

Oi miten mahtava potanger teillä on tulossa minä suurensin kuvaa mahdollisemman suureksi että näkisin vielä paremmin. Olisi kyllä mahtavaa nähdä ihan paikanpäällä mutta matka on liian pitkä ja minä en vielä ole liikkunut juurikaan missään. Toivotan sinulle oikein hyvää sunnuntai päivää.

Teija kirjoitti...

Minna, kiitos, tällä hetkellä lupailee su. ukkosia mut jospa ehtis muuttua 😅

Kiitos Nila 😊 uusia kuvia potagerista on tulossa pikapuoliin, käyhän kattelemassa välillä. 🤗