perjantai 9. marraskuuta 2012

Alustapa aloitan minäkin blogin kirjoittamisen. Vuodatus lakkasi jälleen toimimasta, pari päivää jo odottelin, vaan kun ei toiminu niin luovutin ja siirryin siis tänne. Toivon mukaan bloggeri nyt pelaa moitteettomasti.

Pari viikkoa sitten saatiin lunta ihan kunnolla, nekin suli välissä pois ja muutama päivä sitten sitä satoi ihan himpun verran lisää. Ja kun kerran aurinkokin paistaa, niin pihallehan sitä piti lähteä kamera kainalossa.


Seppelvarpu ei ole näköjään vieläkään pudottanut lehtiään. Tieten tuo syksyn sateisuus on vaikeuttanut tuleentumista, puskat on ihan vihreinä.


Karhunvatukka kerkesi kypsyttää 2 marjaa.. loput paleltui. Se kasvoi kesän aikana ihan mahottomasti ja oksia katkeili ja kaatui sen vuoksi paljon, jouduin leikkaamaan raakasti oksia vähemmäksi. 4 pitkää versoa siihen jäi, joista näköjään vielä yksi on poikki. Ei kovin suurta satoa ole odotettavissa ens kesänä.


Enää aavistus on nähtävissä kesän rehevyydestä. Mua tahtoo välillä masentaa tämä syksy ja pimeys...voi kun oliskin jo kesä taas. Ja tulis nyt ens kesästä edes kunnon kesä...tänä kesänä ei paljon kesästä voinu nauttia.


Kestää varmaan aikansa, että ihmiset löytää tämän blogin taas...
mutta sitä ootellessa, mukavaa viikonloppua!15 kommenttia:

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Tervetuloa bloggeriin.. moni on muuttannut tänne, minä jo elokuussa:-)

Päärynäpuun varjossa kirjoitti...

Jee, olenko minä ensimmäinen bloggerin blogisi löytänyt ? ;) Kiva, kun muutit bloggeriin, täällä kaikki toimii kuin itsestään !

Kata kirjoitti...

Tänne on helpompi kommentoidakin, kun ei tarvi erikseen muistaa nimeään (oikeenkin vielä) kirjoittaa, ku omistaa iteki google tilin. :-)

Teija kirjoitti...

Kiitos, toivotaan että nyt onnistuu paremmin. :) Vielähän tässä on opettelemista, pitäs saada tää ulkoasuki kohilleen....ehkä tämä nyt ei kuitenkaan ole ihan sitä mitä haen. ;)

Marietta kirjoitti...

Tervetuloa! Taisin olla ensimmäinen, joka liittyy tähän uuteen blogiin lukijaksi.

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Löysin blogisi ihan just nyt, jäänpä lukijaksi :) Tervetuloa bloggerin puolelle! PS: Voitko roplata asetuksia ja ottaa kommentoinnista sanavahvistuksen pois, se vähän rassaa :P

Laura kirjoitti...

Kiva, että sinäki löysit tänne puolelle.=) Minä oon ainaki tykänny tästä bloggerista. Täällä sama, tää pimeys vetää mieltä matalaksi, ja ens kevättä ja kesää ei tahdo jaksaa odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, kyllä se tästä lähtee!! :) tää on paljon parempi mesta!

vaalean vihreää kirjoitti...

Kiva, että jatkat kirjoittamista.

Eve kirjoitti...

Onnittelut uudelle blogilla. Vaikka harmi tietysti, kun edelliseen jäi niin paljon juttuja. Täytyypä linkittää omaan, niin näkee päivitykset.

Teija kirjoitti...

Kiitän ja kumarran. ;)
Multasormi, mun pitääki tieten soitella sulle joku päivä ja kysellä vähän käyttöohjeita tälle. Ja pitäs tieten ainaki osa jutuista saada siirrettyä vuodatuksesta tänne talteen.

Minz kirjoitti...

Minä seuraan blogisi perässä, vaikka jouduinkin - taas - uusiksi kommentin kirjoittamaan, kun ei suostu Firefoxilla toimimaan (Chromella kyllä), millä yleensä surffailen. Tyhjentää vain tämän kirjoitusruudun sitä julkaisessa.

Vinkiksi annan, että jollet hetimiten halua etsiä jotain muuta kuvatilaa itsellesi, niin kannattaa vähän pienentää noita kuvia valmiiksi - mahtuu useampia ennen sitä pakollista kuvapankin etsimistä (mun oma varablogini tuli hetimiten kuvista täyteen, vaikken isoja edes pahemmin käyttänyt)... Siksi edelleen odotan ja toivon, että se Vuodatus nyt jossainkohti lähtisi toimimaan kuten ennenkin. Pieni pelko puserossa kuitenkin.

Onnea uuteen nettikotiin! =D

Maria kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin! :) Mä olen myös miettinyt että tänne pitäs siirtyillä, tai sitten lopettaa koko blogaaminen ku se on niin hidasta nyttenki.. :/ Enpä tiijä.
Meillä on karppi-pizza uunissa ja kohta pääsee herkuttelemaan. Tulin kurkkaamaan vaan, mitä tänne kuuluu.. tai siis sinne vanhalle puolelle josta linkkailin tänne..
Pitäs saaha tosiaan soiteltua joku ilta.. on vaan välillä nii kiirusta ja välillä se vetoki poissa.. Palaillaanpa. Meen nyt kattoo, ettei pala tuo herkku uunissa!!!

Teija kirjoitti...

Maria, älä lopeta kuitenkaan, kiva välillä käydä sunki juttuja lukeen, vaikka harvassa onki päivitykset :) Tajusin just että en muistanu myöhemmin vastata edes siihen sun viestiin! :( On nii harva tää pää, että multa unohtuu nykyään kaikki...pitäs olla kaikki asiat paperillas ylhäällä. Soitellaan! :)

Satu kirjoitti...

Tervetuloa vaan tänne bloggeriin! Täällä homma pelaa :) Jäinkin heti lukijaksi kun sulla on niin hyvät jutut!