lauantai 17. marraskuuta 2012

Uusi pihakalenteri ilmestyi


Viikko sitten kolahti postilaatikkoon uusin pihakalenteri. Oli taas täynnä asiaa, hyviä juttuja ja ihania kuvia. Tällä kertaa pääsin itsekin kirjoittelemaan sinne muutaman viikkovinkin. Sen vuoksi tuntu erityisen mukavalta kun näki omatkin jutut kirjan sivulla. :)
Jos joku tahtoo, kalenteria saa tilattua nyt marraskuun ajan vielä ilman postikuluja, hintaan 19.90€.  Toimitetaan kirjeenä postilaatikkoon, laskun kans. Joten tilauksiakin otan vastaan, sähköpostiini pihapuutarhuri@wippies.fi


Terassin talvikoristelu on vielä ihan vaiheessa. En ole vielä saanu aikaseksi lähteä metsään keräämään havuja ja sammalia. Nyt tieten alkais olla viimeset hetket tehdä se retki, ennenku maa jäätyy niin ettei sieltä saa enää mitään irti. Takaterassin pöydällä nyt on yks havukranssi, tyttö voitti sen arpajaisista. Sinne ostettiin kynttilä keskelle piristykseksi.
Jospa sitä tänään sais käytyä havun hakureissulla. Piristäis kait se vähän, jotenki niin nuutunut olo kun ei nyt tule oltua ulkona enää samallai kuin kesällä. Pitää jotain tekemistä koittaa keksiä ettei ihan laiskistu. Tähän istumiseenki kun voi tottua liiaksi... ;)
12 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Oi, uusi kalenteri. Jes! Sulle on haaste mun blogissa! :)

tiina-muori kirjoitti...

Mää peittelin tännään mun alppiruusut ja aattelin että suojaan vähä niitä omenapuun taimiaki. No ne on jo mennyttä kalua. Ei oo ku ranki pystysä ja toisesta oli runkoaki jo jyrsitty. Että se siitä. Viheliäiset jänekset. Saisivat lentää jäniksenä reittikoneella kanariansaarille. Ja pysyä sielä.

tiina-muori kirjoitti...

Sun kellonaika on ihan harakankellon ajasa täälä! ;)

Teija kirjoitti...

No niin näkyy olevan. Mitenhän tuon ajan saa kohilleen?

Entä ne sun pensasmustikat? Onpa kyllä huonosti käyny, pitää käyä kahtoon ne ku tullaan ens kerralla, ehkä ne vois vielä pelastaa kun on niin nuoria puita kuitenki, älä kaiva pois niitä.

Nummentonkija kirjoitti...

Eilen olikin hyvä päivä metsässä, pouta, tyyntä ja lämmintä ainakin meillä. Haimme havuja ja pieniä kuusia, joita pystytimme ruusujen ja rodojen suojaksi. Täytyy tehdä rodoille "tekometsä", kun ostin niitä pari, vaikka meillä ei ole niille kunnollista paikkaa kuivassa mäessä.
Päästin sen uuden blogini "irti". Laukatkoon nyt iloisesti, kun vain pysyisi lähiavaruudessa! Osoite on: WWW.123kotisivu.fi/Nummentonkija (En saanut sillä lähtemään kommenttia sinulle. Vanhalla, virattomalla vain!)

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Havujen haussa on ideaa, pitäisi itsekin kai lähteä hakureissulle.
Kirjavalinnat on nyt tehty ja sinulle tuli sitten se sisustuskirja Sisustamisen uusi tyyli. Huolitko sen, vaikka et päässytkään valitsemaan?

Teija kirjoitti...

Huolin minä, kiitos :) Laitahan tulemaan, pistän sulle osoitteen sähköpostiin. Sisustuksestakin tykkään kyllä, ennemmin sellanen kirja kuin käsitöistä kertova, eikös siinä joku sellainenki ollut? ;)

Pelaguu kirjoitti...

Ihana uusi ilme sinulla täällä bloggerissa! :) Ja ihana profiilikuva, piti ihan tarkemmin katsoa, että onko teijän pihasta vai jostaki Virosta. ;) Oi niin ja tuon olisin kyllä kans halunut tuon kalenterin, mutta ei raski nyt ostaa/tilata. Se on muuten aina yhtä jännittävää odottaa, ja varsinkin justiin silloin kun itseltä on jotain tuotosta kirjassa/lehdessä. ;)

tiina-muori kirjoitti...

En oo kaivanu niitä omppupuita irti ku maa on jääsä. Laitoin kuitenki isoja kuusenoksia ympärille, jos se vähä harhauttas niitä jäneksiä. Mustikat peittelin jo aiemmin ja ne on säilyny. Pittää kahtoa keväällä miten ne puut lähtee kasvaan. Se toinen voi lähteäkki, ku siittä ei oo ku oskat karsittu, mutta toisesta oli runkoaki jyrsitty. se voi olla entinen. Mua harmittaa ne kyllä. Ois pitäny sitä verkkoalaittaa silloin heti aikasin syksyllä ku siitä oli puhetta, mutta ko on laiska, nii on laiska.

Unknown kirjoitti...

Moikka! :) Vai että ollaan sitä nyt jo kalenterin sivuille ehitty. :) Hmm, mulla ei ole kyllä ens vuodelle kalenteria.. en kyllä tiijä, että olisko tuo pihakalenteri ollenkaa mulle sopiva... ko mää tongin mieluummin muita asioita ku multaa.. tai tykkään mää siitäki aina paikoitellen.. Komentaiskohan tuo kalenteri sitten mut ajoissa toimimaan.. Ja ainaki siinä joka tuli sieltä kutsuilta lahjana, nii siinä on muutamia ihan hyviä ideoita koristeluun ja muuhun.. En kyllä käyttäny sitä kalenterina ollenkaan ku mulla oli jo kalenteri.. Ah, hienoo ku mää tänne avaudun nyt kalenteri-ongelmistani.. :D Jos nyt tilaa, nii millonka pitää maksaa?
Määkin muutin bloggeriin sitten.. kahtotaan, saako sinne kirjuuteltua yhtään usiammin.. Ainakin se tuntuu äkkiseltään toimivammalta paikalta kyllä.

Teija kirjoitti...

Maria, se tulee tässä viikon sisällä jos tilaat ja laskussa 2 vk maksuaikaa niinku normaalistiki ;D Onha siinä paljo enemmän ku pelkkä kalenteri, kaikenmoisia vinkkejä ja ohjeitaki.
On tää bloggri näköjän monimuotoisempi, vaikka kylläkin hankalampi käyttää. Pitäs perehtyä paljo enemmän, ett osais hyödyntää kaikki jutut...mut eiköhän ne ajallaan tuu selviks :)

Teija kirjoitti...

Kiitos :) Vaikka vois tää varmaan vieläki parempi olla, mut kelpaa tällä erää.
Kyllä nuo kaikki profiilikuvan kuvat on ihan meijän pihalta, tosin eri aikaan kesästä otettuja, mut niinhä se piha elää. Toivottavasti ens kesänä sais vähän parempia kuvia, nyt sade pilas aina kukat, ei ehtiny kuvata kaikkea.
Ja kalenteriahan saa myöhemminki. Tilaat sit kun on raha-asiat kunnossa ;)