lauantai 8. elokuuta 2020

Puutarhaa vieraan silmin

 Ystäväni käväs kylästelemässä ja taas saatiin pihaa vähän siistimpään kuntoon. Hän kierteli ja kuvaili puutarhaa, ihan hauska nähä millasiin asioihin muut täällä kiinnittää huomiota, ite kun tahtoo katella aina samasta vinkkelistä. Sitä vähän sokeutuu tähän omaan pihaan. 

Sisäänkäynnin viereinen ryhmä näyttää hyvältä tämmösistä kuvakulmista. 


 


 

Puutarhaa takapihan puolelta...



   



Robotin työnjälki on kyllä niin siisti ja tasanen. Rikkaruohoja ei ole juurikaan ja nurmikko on hyvässä kunnossa.



Punakanelin omenat kypsyy pikkuhiljaa


Punatähtiputki



   





Kasvihuoneen sivulla, kivien kolossa viihtyy kuunlilja ´Golden tiara´.

   


   





Sellanen kuvakokoelma tälle illalle. 😊

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Vinkeän värinen lilja tuo tumma missä on myös oranssia. Minulla odottelee pihan ensimmäinen kuunlilja istuttamista, en tykkää niistä yhtään mutta pitihän sellainen pelastaa erään talon pihasta kaivinkoneen alta.

Teija kirjoitti...

Tuo tumma lilja tais joskus tulla viherpeukaloilta tilaajalahjaksi, en tainnu ees istutusvaiheessa tietää millanen siitä tulee. On ne vähä synkkiä, ei mun värimaailmaa normaalisti mut olkoon tuolla ku nyt on. Peukut kuunliljalle ja pitkää ikää 😁 jospa siitä oppisit tykkäämään.

Päivi - Kottikärryn kääntöpiiri kirjoitti...

Kivat kuvat ja kuvakulmat! Kaunista ja siistiä - ja varmasti osa on upean ja hoidetun nurmikon ansiota. Yhä enemmän on alkanut lämmittää ajatuksissa tuon robottileikkurin hankkiminen, jos se kykenisi täällä meilläkin hoitamaan nurmikon laajalla alueella. Nurmikon hoitoon menee vähintään päivä viikossa ja reippaammin kasvun aikana kaksi päivää. Usein olisi jotain muutakin tehtävänä ja minua häiritsee hoitamaton nurmikko.

Minna / Hiidenkiven puutarhassa kirjoitti...

Kiva idea antaa kaverin kuvata omaa pihaa. Siinähän saa tosiaan aivan uuden näkövinkkelin puutarhaansa. Olisi robottileikkuri meilläkin tarpeen. Ruohonleikkuu on isännän hommia, mutta eihän se sitä ehdi tehdä kuin vapaapäivinä eikä silloinkaan, jos sataa. Nytkin on edellisestä leikkuusta varmasti yli viikko ja sen kyllä huomaa, kun rusakot tulevat öisin laiduntamaan rehottavalle "heinäpellolle". Ja seuraavana päivänä koira laiduntaa samoilta alueilta papanoita :D

Teija kirjoitti...

Katja, juu kyllä tuo robotti on ollu joka sentin arvonen. 😊 2 kertaa oon työnnettävällä leikkurilla kesän aikana leikannu semmosia paikkoja mihin robotti ei pääse. Säästää ihan älyttömästi aikaa! Ja ei tuu haravoitavaa, eikä tarvi lannottaa kun ei sitä leikkuujätettä kerätä pois. Ravinteet palaa takas nurmikon käytettäväksi. 👍🏻

Teija kirjoitti...

Voi ei, kuulostaapa "ihanalta" 😂 oikein kunnon kierrätystä...
Robotti ajaa rusakotki karkuteille, säästyy muutki kasvit niien hampaista 🤭