sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kuusi kuvaa kesästä - haaste

No tulipa mulleki aihetta päivittää blogia, tosin jo varmaan viikko sitten tämän haasten sain. Mä sain tässä niin hyvän idean, tilasin itelleni joulusiivouksen tekijät joulukuulle ja mullehan tuli kamala kiire saada talo siihen järjestykseen, että voivat ylipäätään siivota täällä! :D Koko viikkon on menny siihen, siksi nyt ei oo tullu tätäkään päivitystä aikasemmin. 
Eli haasteen tehtävä on siis valita 6 kuvaa viime kesästäa, aihe vapaa. Haaste tuli Satupuutarha-blogista, kiitän! :)

Ja täytyy myöntää, että oli mahdottoman vaikea valita vain 6 kuvaa, otin vapauden tehdä 6 kuvakollaasia ;) Aihepiireittäin kuitenki... Tähän kesään on mahtunut niin suuri määrä tekemistä ja menemisiä. 

Nyt mulla ei ole aavistustakaan kuin monelle tämä haaste on jo mennyt, en ole joutanut lukemaan blogeja pitkään pitkään aikaan. En siis nimeä mitään blogia, napatkaa mukaan jotka käytte, mukava ois kyllä nähdä muitenki kesäkuvia!

Äitienpäivänä 3 sukupolven hyppelyjumppaa trampoliinissa...kesä ja jäätelö kuuluu kyllä ehdottmasti yhteen, samoin kuin uintikin. Nyt kun nuorinkin on jo 4 vuoden, uskaltaa lähteä yksinkin käyttään niitä uimassa. Kolme vanhinta ovat käyneet uimakoulun ja jokainen nyt osaa jo ainaki jollain tavalla uida. 


 Puutarhakutsut aloitin keväällä, siihenpä suurin osa mun kesästä meni. Oli taimien hakemista, lajittelua, pakkaamista, kuskaamista, pihakäyntejä, suunnitelmia, kutsujen lisäksi. Nyt vähän mietinnässä, miten ens vuonna jatketaan...maatilan puolella valmistumassa aika iso laajennus ja voipi olla että mua tarvitaan siellä jatkossa enemmän, luultavasti nyt kutsujen pito jää jopa kokonaan pois. Vuodenvaihteen jälkeen, kun saadaan tuo uus puoli nyt ensin käyttöön, selviää enemmän. Tosin harmittaa kyllä jos joutuu jättämään, kutsuilla oli niin mukavaa, tapasi niin paljon uusia ja mukavia ihmisiä! Heitä kyllä tulee ikävä, jos näin käy!

 Kesäkuun alku ja omenapuun kukinta, ensimmäinen sellainen ihan kunnollinen!


 Juhannus! Kesän kohokohta...
 Kiviportaat, luonnonkivet ja Mongolianmaksaruoho

 Ja mikä parasta, pääsin toisenkin kerran lentelemään tuonne yläilmoihin, vähän isommalla lentokoneella. ;) Muutama otos siltäkin reissulta...paikalliset saattaapi tunnistaakin, mistä kuvat on. Ens kesänä lähen juhannuslennolle, kauppareissulla kerran lentäjällekin jo alustavasti vähän varailin, jos ilmat sattuu vaan oleen kohillaan. Jäin koukkuun!

No haasteen ulkopuolelta, ensilumi on satanut ja sulanut toista kuukautta sitten. Nyt taitaa olla pysyvät maassa. Pitää aina tämäki tieto päivittää, sitä aina tulee katottua aikasemmilta vuosilta. 7.11 maassa kävi ihan ohut hahtuvakerros parin päivän ajan, mutta toissa päivänä sitä satoi nyt kunnolla. Jouluahan tässä kovasti ootetaan, heti tuli tunnelmaakin kun saatiin lunta. 

Vähäksi näyttää jäävän Marraskuun päivitykset, mutta ei tämä kokonaan hiljene. Vielä on ainakin yks aihe takataskussa, joka pitäs lisäillä, kunhan aika taas antaa myöten. Alkuviikko vielä menee paikkojen järjetelyssä, erinäisiä romunurkkauksia ja paperipinoja pitää selvitellä ja hävittää. Aika kova homma valmistella talo siivoojille, sanonpa vaan! ;)  Mut onpahan ainaki jouluksi puhasta, jos ei muuta!

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tsemppiä joulupuuhiin! Vähän väsyneillä silmillä luin että pitää selvitellä piparipinoja :-D
lentäminen on ihanaa, minäkin olen ollut yhden unohtumattoman kerran pienkoneen kyydissä ja olisi ihanaa päästä uudestaan, se vain on vähän kallista lystiä, tai ainakin jos meinaa muutaman tunnin lentää.
Ihanat kesähetket kuvissasi!

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kivat kesäkuvat. Kävin myös tutustumassa Suviruusun pihagalleriaan ja hyväksi havaitsin.

Maria Sulonen kirjoitti...

Tuo eka kuvakollaasi on kyllä mun lemppari. Trampoliinipomppijat ja sit tuo jätski-jätkä.. on komeet viikset ja oikein muodikas leukaparta.. ;)
Ja kauniita on kyllä muutkin kuvat.

Puutarhuri kirjoitti...

Saila, ei sitä tiiä vaikka tässä joskus joutuu piparipinojaki selvitteleen, lasten kans kaikki on mahollista. ;D

Kruunuvuokko, kiitos. :)

Maria, Jätskijätkän lempparia oli salmiakkijäätelö, joka kerta otti sitä. Ja naama(ja vaatteet) sen mukanen! ;)

Riina kirjoitti...

Kauniita ja tunnelmallisia kuvia!

Minna kirjoitti...

Kiva postaus, kyllä tuo trampan kasaaminen keväällä on aina oikea juhlapäivä! Vaikka se varsinainen puutarhan rumistus onkin, mutta pois ei antaisi, kyllä siitä niin paljon tykätään!