sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tulppaanien aikaa

Kovasti jo mieli kääntyis kevääseen! Onneks kaupoista saa nyt ihania tulppaaneja. Koko ajan mulla on olohuoneen pöydällä muutama nippu niitä maljakossa. Piristää kummasti mieltä.


 Ja ette arvaa mitä muuta mä haksahdin tekemään, ompelemaan! Tätä ihmettä ei oo tapahtunu moneen moneen vuoteen, ei varmaan kertaakaan tänä aikana, kun on asuttu tässä uudessa talossa. Löyty niin ihanaa kangasta yhestä sisustusputiikista että piti ostaa ja alkaa väkertämään verhoja keittiöön.
Meillä on tuo yks ikkuna niin hankalan kokonen, että siihen ei mistään saa valmista verhoa, joten pakko tehdä. Toinen verho on nyt nauhoja vaille valmis, toinen vielä kesken. Saas nähä mitä niistä tulee...


Verhokankaan päällä myös mallina yks uusista kahvikupeista.  Ihan vaan halppiksesta, mut tosi sievät, eikä maksanu maltaita, 1,50 € kuppi ja lautanen. Entiset kupit alko olla korvattomia ja aika kolosia, joten nakkelin niitä roskiin ja ostin ehjät tilalle. Ja lasten kans, ja iteki ku töskää, nii ei mitkään ikuisuuksia kestä. Vähemmän harmittaa hajottaa halpoja kuin kalliita! ;)

7 kommenttia:

jori kirjoitti...

Verhokankaasi sekä kukkakuppisi näyttää suorastaan valloittavilta =) Tulppaanit ovat onneksi kevättalven pelastus =)

Emilie kirjoitti...

Ihanat tulppaanikuvat! Ja verhot ja kahvikupit!
Mulla on aika orpo olo kun ei ompelukone toimi. Aattelen usein että tuo ja tuo pitäs ommella, mut enpäs ompelekaan ;(

Maria Sulonen kirjoitti...

Tulppaaneista tykkään minäkin. Ja näytähän sitten, millaiset verhoista tuli! :)

Pelaguu kirjoitti...

Hienot kupit! Ne passaa just hyvin puutarhaasi ja kotiisikin :)

pioni kirjoitti...

Onpa ihana kahvikuppi! Ja tulppaanit myös, niitä tuleekin ostettua nyt joka viikonlopuksi:)

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos :)

Emilie, mun ei paljoa auta ompelukonetta normaalisti kaipailla, äiti-muorin koneen hain lainaan kun omaa en omista...

Maria, näytänhän minä, jos niistä tulee näytettävät ;)

laura kirjoitti...

Hurjan ihanat verhot! Tuollainen verhojen ompelu on hyvää puhdetyötä ennen kun puutarhasteluhommat taas alkavat. Näyttäisi tosiaan siltä että kevään tuloa ei tarvitse lumien sulamisen puolesta kauaa odotella, mutta vannomatta parempi, voi olla että saadaan vielä talvikeliäkin kun tämä talvi tuntuu olevan niin ailahtelevainen tänä vuonna. Oikein hyvää kevään odotusta tänne!