perjantai 5. syyskuuta 2014

Roskapostia pukkaa

Nyt piti laittaa kommentointiin tuo roskapostin suodatus käyttöön, sähköposti tukkeutuu kaikenmaailman roskakommenteista, viheliäisiä! 
Puutarhan puolella ei ole nyt tapahtunu juuri edistystä, puintihommat ja elukoiden hoito vie nyt niin paljon aikaa, ettei jouda pihalle. 


Ilmassa pyörähdin, kyydissä siis, taas ihailemassa maisemia ja laittamassa mahan sekaisin :D Ilmakuopat ja tuuli meinas välillä vähä keikutella. Kivaa oli, ja vaikka päätä välillä huimas, nii heti tuli takas ikävä kun maahan selvisin. Meinasin laittaa viedonki siitä noususta, vaa oli liian iso tiedosto. Kuvat tuli nyt parempia kun viime kesänä, kamera sen verran parempi, ettei tärähtele. Tosin Picasalla vähän muuttelin kontrasteja ja värejä. 


 Siellä on meidän kylän pikkunen lentokenttä, niinku pitkä hiekkatie. Ei se kummosta tartte, että pääsee ilmaan ja pehmeästi alaskin. Ens kesänä pitää päästä uudestaan! :)


Arviolta parin sadan kurjen parvi nousi tänään ilmaan, kaarteli ja otti korkeutta ja suunta kohti etelää. Sinneköhän ne nyt viimein lähti ja veivät kesän mennessään...
11 kommenttia:

Gitta kirjoitti...

Mullekin pukkaa roskakommenttia. Miten otetaan kommentoinnissa roskapostin suodatus käyttöön? Kivoja ilmakuvia!

Teija kirjoitti...

Meet sinne blogin hallintaan, asetukset, tekstit ja kommentit ja sieltä "näytä sanavahvistus" kohtaan vaihdat "kyllä". Sillä saa sen käyttöön. :)

Maarit kirjoitti...

Hienot kuvat! Roskapostia tulee tännekkin! Itse laitoin pois anonyymien kommenttimahdollisuuden. Hyvää syksyn jatkoa!

Pelaguu kirjoitti...

Kirjoittavat että vaikka on se anonyymien kommentointi mahdollisuus pois, silti niitä tulee. Mullakin on tuo kommenttivarmistus ja silti niitä tulee jonkin verran, satunnaisia.. Mä en varmaan pystyis, nousemaan koneeseen. Hirvitti gondolihississäkin kun ei tuntunut maa jalkojen alla.. Mietin että voiko lentää talvella, toki ei ole yhtä hienot maisemat!! Peltoja silmän kantamattomiin.. :)

Teija kirjoitti...

Maarit, mä en halua kuitenkaan anonyymien kommentointia poistaa, ku eihän kaikilla ole tunnuksia bloggeriin tai googleen. Nyt on kuitenki vielä kaikilla mahdollisuus kommentointiin. :) Ja kiitos samoin sinullekin!

Pelaguu, ei varmaan ainakaan näiltä pikkukentiltä lennetä talvella, ei niitä pidetä auki, eikä niissä ole valojakaan. En tiiä missä ois lähin kenttä talvikäytössä. Eikä ehkä niin olis kateltavaakaan.

Eeva Hilima kirjoitti...

Korkian kammonen ei etes pysty kattomaan nuita kuvia tippumatta! :D

Teija kirjoitti...

Pitäs tuo Hilimaki lykätä koneen kyytiin, nii katuais se kammo :D Multa katos lentopelko, ku viime kesänä 2 kertaa kävin lentämässä. :)

Gitta kirjoitti...

Kiitos Teija

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Varmasti hieno ja upea lentokokemus.

Leila Kastelli kirjoitti...

Sama juttu roskapostin kanssa, kun ei voi anonyymia joidenkin ystävien vuoksi jättää pois. Poistelen niitä rauhallisesti. Kumma kun väliin ne ovat poissa ja sitten taas...

Susanna Vaahla kirjoitti...

Mahtavia kuvia lintuperspektiivistä!
Nauttikaa hetki syksyn tummuvista illoista maatilan töiden jälkeen! Lähetän vielä kottikärryllisen lämpöä täältä etelän auringon alta!