perjantai 25. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä, ihanaa kevättä!

Niinpä tuo kevät näkyy tulevan ihan varkain! 
Mulla on menny suunnittelmat vähän sekasin, isäntä loukkas ittiään ja katkas kätensä vajaa 2 kk sitten. Siksipä ei ole täälläkään tullu edes käytyä moneen viikkoon, aika on menny kutakuinki sikalassa. Me on otettu murun kans ilo irti sikalointihommissa. Muru on mun kaverina, juoksee pitkin käytäviä ja peuhaa purukasassa, en meinaa välillä malttaa itekään tehä töitä ku ois vaan niin mukava myllätä ja leikkiä :DPihasuunnitelmien tekemiset jää tältä keväältä kyllä kokonaan nyt välistä, ei millään jouda joka paikkaan. Jos oman pihan sais pidettyä kunnossa, niin tyytyväinen oon. :)

Pääsiäiskukista on huolehtineet ystävät, piristää mieltä pitkäksi aikaa. 


Ja vaikka nyt meinasin etten yhtään siementä kylvä, niin pitipä se sittenki. Lapset toi synttärilahjaksi jokainen omat siemenpussit, pakkohan se oli sit kylvää ne. Ruiskaunokit jätin kokonaan kevääseen, mutta muita laitoin nyt osan purkkiin ihan lasten iloks, niin saavat seurata. Ainoastaan Sinivarjo tarvii näistä esikasvatuksen sisällä, muut voi kylvää suoraan ulos. Basilikaa kylvin myös, se on ainut yrteistä jonka oon aiemminkin saanu kunnolla onnistumaan, sitä tulee käytettyä ruuan laitossakin monesti. Ihan kestosuosikki meijän perheessä. Ja kyllähän tuolta alut jo pilkistää, ihan heti ei kuitenkaan taida ruokaan asti päästä. 


Tänä vuonna Avoimet puutarhat - päiväki näyttää olevan sellaseen aikaan että harkitsen nyt vakavasti että ilmotan omanki pihan siihen. Parina edellisvuonnakin mua on pyydetty mukaan, mutta ei ole ajallisesti passanut. Jos ja kun tuo isäntä vaan paranee kunnolla, niin sitten katon tilanteen uusiksi, mutta kovasti kyllä tekis mieli ilmottautua :) Oishan se kiva saada vieraita ja päästä jutteleen samanhenkisten ihmisten kans. 
Voi kun olis jo kesä, nyt meinaa sormia syyhyttää kun lumet käy vähiin! Viime yönä näin jo unta että oli koivut hiirenkorvalla, just niinku tässä kuvassa. 5 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ihastuttava otus tuo ylin.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Suloinen "Muru". Eipä ihme että tekee mieli välillä lyödä leikiksi.
Mukavaa pääsiäistä sinne teille.

Satu kirjoitti...

No voi, toivottavasti siellä käsi paranee hyvää vauhtia! Mukava apulainen sulla siellä:) Ilman muuta ilmoitat puutarhasi avoimiin, nyt on sen aika. Sulla on niin paljon kaikkea ihanaa katseltavaa siellä pihapiirissä:) Tsemppiä sinne ja mukavaa kevään odotusta!

Navettapiika kirjoitti...

On sulla söpö apulaane! Auts! Toivottavasti käsi paranoo nopiaa.
Sinivarijosta en oo ikinä kuullukkaa. Ihan outo.
Hyvää pääsiäästä ja aurinkoosta kevättä!

Tiina kirjoitti...

Voi miten ihana pikku possukka <3 Ei ihme, että blogimaailma jää kakkoseksi!