tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa

Niinpä se tuo aika menee, ettei huomaakaan. Ei ole joutanut Karolinan haasteeseenkaan tarttumaan, mutta toivottavasti siellä on muita innokkaita bloggaajia, jotka on jaksaneet päivittää.
Mulla on jouluvalmistelut vielä ihan vaiheessa, leipomiset puolivälissä ja lahjajutut kaikki hoitamatta. Siivoukset on onneks tehty, joten se ressi nyt vähemmän. Ite en jaksanu siivota, vaan palkkasin toiset siihen hommaan. 
Joulutunnelmaa on viritelty kovastikin, sen myötähän se joulumieli tulee. Pitää osata välillä ottaa vähän rennomminkin ja mennä sieltä mistä aita on matalin. Viime kesä oli niin kiireinen, että nyt mä yritän vähän ottaa takas ja säästellä itteä. ;)

Kynttilöitä on polteltu ahkerasti. Kynttilän jalkoja on löytyny kirppareilta ja sisustusputiikeistakin...tuo kenkä tuli vastaan eräillä messuilla, oli niin nätti että en voinu kävellä ohi. Sopis munki jalkaan ku nakutettu, ku ois vaan pari sille...

 Joulukukkien suhteen oon vielä malttanu mieleni. Ainoastaan tämä ihanan pinkki joulutähti piti ostaa. Amaryllis kukki jo kukkimisensa ja heitin sen nyt kyllä surutta roskiin. Tuskin saisin kukitettua sitä enää kolmatta kertaa.

Keittiön lamppukin vaihtui kynttiläkruunuun. Ja siihenkin löytyi mukavaksi lisäksi Rose-valoköynnös, silloin kun ei tule poltettua kynttilöitä, on kuitenkin tuo valoköynnös kiva lisä. 

Luultavasti mun bloggaamiset on tämän vuoden osalta nyt tässä. Ens vuonna taas jatketaan. 
Rauhallista joulun aikaa!

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiva tuo valoköynnös kruunussa.
Hyvää ja rauhaisaa joulua!

Karolina kirjoitti...

Rauhaisaa, valoisaa joulunaikaa... samanlai on meillä jouluvalmistelut hitaalla, olen onneksi joulun jälkeen viikon lomalla lasten kanssa. Ehkäpä leivotaan sitten pipareita ja piparkakkutalo jos ei enää ehditä.

Kynttilät ja joulukukat tuovat tunnelmaa <3

Emännys kirjoitti...

Ihanan näköisiä kuvia.
Näinhän se on, joulu tulee vähemmälläkin hössöttämisellä!
Hyvää joulua ja vuodenvaihdetta! Enää puoli vuotta juhannukseen :)

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos :)

Mulla on nyt piparitaikinat jääkaapissa, jos huomenna sais leivottua ne pois. Lahjaostokset saatiin tälle iltaa tehtyä, joten melko hyvällä mallilla alkaa olla.

Emännys, Juhannusta ootellessa ;) Eikä tässä kevääseen ole kuin muutama hassu kuukausi...

Leila Kastelli kirjoitti...

Tuo kenkä on kyllä ihan ihastuttava, sensuelli!!!

Muistan erään vähän provosoivan pappilan rouvan. Hän laittoi salin pöydälle punaisen porsliinikorkokengät. Jotkut sitä paheksuivat ja sillähän oli tietty viesti. Hän vain iloisesti nauroi, että hän haluaa maailman tulevan mukaan saliinsa, toisenlaisenkin maailman.

Hyvää joulua!

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos Leila. :) Hauska tarina, monesti se vähän erilainen toimintatapa on tehokkaampi kuin vanhat ja totutut ;)

Multasormi kirjoitti...

Kiitos samoin!
Monta postausta on mennyt ohitse, vähän harmittaakin, kun on jäänyt tämä blogimaailma vähemmälle. Vaikka toisaalta on aikaa ollut muullekin. Mutta eipä sitä tiedä kun kevät etenee, jos vaikka tuo blogi piristys...

Tansku kirjoitti...

Heissan satuin tulee jostain tuolta tänne ja niinpä katellessa täällä kauniita puutarhailuun liittyviä kuvia,päätin tulla uudelleen tänne.Jos kiinnostaa,niin annan linkin omaan uuteen blogiini,pienimuotoinen puutarhailuun liittyvä blogini ja tässä linkkiä http://minuntarhani.blogspot.com,tervetuloa vierailee.Muksaa Tapaninpäivää!