tiistai 20. toukokuuta 2014

Istutuksia

Viime syksynä kun laitettiin nämä soran ja nurmikon rajat kuntoon, kaivettiin samalla pari kuoppaa syreeneille. ´Pilvi´ ja ´Roosa´ Syreenit tähän penkkiin istutettiin jo silloin, mutta muuten tuo alue jäi kesken. Nyt parin päivän aikana kaivoin tuonne takalaidalle uran sepelille, laitoin sinne kankaat alle, kivistä reunukset ja lisäilin muutaman säkin multaa. Ennestään olevan ryhmän reunuksen laitoin uusiksi, niin jos pysys vähän pidempään nyt siistinä ja ois helpompi ajaa nurmikkoa.


 Nyt siinä siis kasvaa kaksi Viljaminkeltaruusua, niiden takana Pilaritervaleppä ´Sakari´, Pihasyreenit ja muutamia perennoja. Uutuutena Kuunlilja´Multasormi´, joka on kuulemma ihan multasormea varten jalostettu uusi lajike, pitihän se mielenkiinnosta ostaa. :)
Pääsiäisen aikaiset narsissit lykkäsin tuohon kans kaikki, jos ainaki edes osa sieltä kukkis ens kesänä. 

Koeistutuksessa olevat Syreenitkin on yhtä lukuunottamatta kaikki hengissä. Neljässä jopa on kukkanuppuja, keltainen ainaki näyttäs kukkivan ja tämä alla oleva. Tämän väriä en edes tiedä, yllätys sitten, että mikä siitä paljastuu. Eikä tällä syreenillä ole edes oikeaa nimeä, kirjainkoodi vasta. :) Aika mielenkiintoista hommaa!1 kommentti:

maatuska kirjoitti...

Siistit reunukset.