sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pimenevät illat

Lapset nukkuu, koti on suunnilleen siisti, pyykkihommat ja tiskit laitettu...vieraita kestitetty eilinen ja tämä päivä, josko nyt ehtis vähä aikaa rauhottua ennenku menee nukkumaan. Niin mukavia kun vieraat onkin, silti tuntuu, että tarvii välillä vähän omaa rauhaa. Päiväunetkin piti ottaa tässä iltasella, kun niin väsytti. Nyt ei sitten tule uni silmään vähään aikaan. 
Mä niin tykkään näistä hämäristä loppukesän illoista, kun voi taas sytytellä kynttilöitä lyhtyihin ja tunnelmoida, ihan parasta on tämä hiljaisuus, kun saa olla ihan yksin, kuunnella musiikkia ja rentoutua. Kuulee jopa omia ajatuksiakin välillä ;)


Syksyn tuntua on ilmassa, ei siitä mihinkään pääse. Jos huomenna aamusta sais nurmikon leikattua, edellisestä leikkuusta taitaa olla jo lähes kuukausi aikaa, joten kovasti olis tarvetta. Helteillä ei viitsiny leikata, kun ei se sillon kasvanukaan, paloikin paikotellen. Nyt taas on tuuheaa ja pitkää. Syyslannoitteiden aikakin olis käsillä, semmosta pientä hommaa, nythän tuota taas jaksaiski paremmin, kun ei ole enää liian kuuma pihalla työskentelyyn. 


3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Niin se taitaa syksy väkisinkin tulla, vaikka mieli tekisi vähän jarrutella. Lämpötila ulkopuuhille on toki nyt huomattavasti mukavampi. Helteillä ei jaksanut tehdä yhtään mitään ylimääräistä.

Seikku kirjoitti...

Miten ihanat nuo pitsikuvioiset tuikut :)

Teija kirjoitti...

Seikku, Niin minustakin, Ikeasta löytyi ;)
Satu, toisaalta tekee mieli jarrutella, toisaalta taas ei. Syksyki on ihana, kaikki on jo niin rehevää ja ruskan värit... Ja kyllähän se työmääräki helpottaa :)