sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Talven odotusta

Pitkäksi on venähtäny kirjottelutauko näköjäs. Ilmat ku on ollu mitä on ollu, ei ole pihalle tehny edes mieli. Joko sataa vettä tai on sen verran pakkasta, ettei oikein pystykään kunnolla mitään tekemään. Tai sitte mulla on joku syysväsymys, kun ei oikein ole inspiraatiota. Tulppaanit ja narsissit sain istutettua, mutta siihenpä se on jääny. Mutta tarviiko sitä aina niin tehäkään, kait sitä saa joskus levähtääki, alkaa maistua homma muuten puulta. Jotta tervetuloa talvi! 


Kynttilöitä tässä on tullu nyt polteltua, pidin paritkin Partyliten kutsut syksyn aikana ja nyt saa nautiskella hyvistä emännänlahjoista. En ite siis pidä enää kutsuja, 4 vuotta sitäkin hommaa tein, pari vuotta sitten lopetin. Mut emäntänä on kiva toimia vieläkin. Tosin nykynen mallisto on niin moderni, ettei siellä juuri muuta ihanaa ollut kuin tuo kuvassa näkyvä somiste. Siihen mä tykästyin. Ja kynttilöitä sitten jouluksi, valkolumimarjan tuoksua.


 Eipä tässä sen kummempia. Taitaa hiljetä blogi taas vähäksi aikaa, mä en oikein osaa keksiä tyhjästä juttua...palaan taas kun tulee asiaa...vaikka ei tässäkään jutussa kyllä oikiaa asiaa tainnu olla. ;)

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oikein mukavaa lepokautta sinne! Täällä puolestaan rykäistään ensi viikolla oikein kunnon istutusmaratooni, kun pitää saada kaikki taimistojen loppuunmyynneistä haalitut aarteet maahan.

Emilie kirjoitti...

Puutarha on kyllä hiljentynyt täälläkin. Mutta kyllä on kiva lukea blogeja, olipa sitten "asiaa" tai ei.Nyt sitten voi olla enemmän aikaa istua koneen ääressä, kun ulkona tuiskuttaa lunta :)

Teija kirjoitti...

Kiitos Saila :) Istuttelehan minunki puolesta... ;)
Emilie, lunta on muuten sadellu täälläkin yön ja maa on valkosena...mut märkää ja ihan loskakeli. Mulla on jääny muidenki blogien lukemiset ihan kokonaan, jos sitä ehtis nyt paremmin ja sais niistä ens kesäksi lisää intoa. :)

Satu kirjoitti...

No hei, samanlaiset fiilikset täälläkin! Lukemassa käyn kyllä melkein päivittäin, mutta omaa ei tule päivitettyä juurikaan. Mutta odotellaan, ehkäpä sitä jotain keksisi kirjoitettavaa jossain vaiheessa. Ainakin sitten kun taas kevättä kohti mennään. Nyt lepäillään :)