keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Voi kevät...

Yhtenä päivänä oon nyt päässy pihalle hommiin. Toissa päivänä leikkasin Rautatieompun ja pari karviaispuskaa, sekä siivoiltiin lasten kans muutama kottarillinen roskaa pihalta pois. Tuo koira on tehny talven aikana semmosen siivon tuonne pihalle ettei oo tosikaan! 😓 


Rautatieomppu näyttää jo hyvän malliselta. Runko on saanu talven aikana vaan vähän vaurioita, kuori  on paikotellen vaalea mut ei ole rikki, jotain pieniä toukkia siellä oli. Nähtäväksi jää tuleeko jotakin haittaa enemmänkin.



Ja näitä läjiä piha täynnä...   


 "Nii entä sitten? Ei mua ainakaan haittaa yhtään..." 



Narsissien ja Tulppaanien alkuja nousee kyllä penkeistä, kukkia ei vielä varmasti viikkoon, kahteen.



Kasvihuoneen tekemistä pitäs jatkaa pikapuoliin, jotta sais nyt kesäksi käyttöön. Laudotus ikkunoiden väleistä ja päätykolmioista puuttuu, samoin tiilet sisältä lattiasta. Kun nyt pääsis tekemään, niin tulis päivässä-parissa loppuun. 


Päädyissä on siis vanhoja ikkunoita ja pitkille sivuille tilasin polykarbonaattilevyt, ei mene rikki vaikka vasaralla iskis. Seinän vierustat täytän kivillä, niin saa nuo betoniritilät piiloon.


Ja siltä näyttää uima-allas talven jälkeen, kesäksi tavoite saada uintikuntoon tuokin. 😊


Ja tässä kuvaa tältä päivältä...lisää lunta.


Taijan ottaa kisusta mallia ja pötkähtää päiväunille. 




5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Mulla on ihan menny ohi tuo teidän uima-altaanne!! Sehän näyttää upealta😍Tuon kasvarin tekoa seurailinkin ja lähes valmis sekin jo. Vielä pikku rutistus niin saat kesäksi tomaatit kasvamaan 💚

Navettapiika kirjoitti...

Kasvarista oliski näi kylymänä keväänä palio hyätyä ja ilua muutenki. Vois käyrä aina välillä siälä lämmittelemäs. Uima-allas alueesta tulooki kans tosi hiano ja siisti.

Unknown kirjoitti...

Kävin pitkästä aikaa lukemassa puutarhasi kuulumisia ja tuo uima-allas tuli minulle yllätyksenä. Onpa se muhkea! Kunhan kelit tästä muuttuvat vähän muuksi kuin talvea muistuttavaksi kokonaisuudeksi, tuo tulee varmasti olemaan hitti. Nyt muistan tulla tännekin useammin katsomaa, kuinka näiden projektien kanssa etenette.

Sini K.
kasvihormoni.fi

Teija kirjoitti...

Minna: kiitos 😊 Jospa tässä sais rutistettua hyvissä ajoin kasvarin valmiiksi, tai siis mieshän tässä sitä saa rutistaa, mä toimin työnjohtaja 😉

Navettapiika: kiitos, nii ois! Meinaan jättää tilaa jonkinmoiselle penkilleki nii voi huilia välillä. 😊

Sini K: Kiva kun löysit takaisin, tervetuloa taas! 😊 kyllähän täällä hartaasti kesää ja lämpöä ootellaan.

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Ihania projekteja sinulla siellä! Uima-allasalueesta tulee varmasti upea ja kasvihuone näyttää tosi kivalta. Hyvää toukokuun alkua!