sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Laskiaisen viettoa

Ihan ensinnäkin,  Sain tämän tunnustuksen Vaalean vihreää- blogista, lämmin kiitos siitä! :) 

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin viidelle uudelle blogituttavuudelle ja toiveena olisi, että he jakaisivat tämän myös eteenpäin. Tunnustuksen antaja kuuluu linkittää omaan blogiin. 
Ja häpeäkseni täytyy myöntää, että oon tosi huonosti nyt tutustunut uusiin blogeihin, tuntui etten millään löydä viittä uutta blogituttavuutta, mut tässä nyt ainakin uusimmat. :) Ja puutarha-aiheisia jokainen, jollain tavalla ainakin. Kiva on ollut löytää teidätkin! :)

 Laskiaista vietettiin mukavasti tuttavaperheen kans meidän takapihalla. Lapset laski mäkeä ja aikuiset seuras vierestä...lisäks poltettiin nuotioita ja paistettiin makkarat. Heinäpaalit toimitti istuinten virkaa...mukavaa oli, vaikka ei sen kauemmas retkelle lähdetty. :)


Oon myös nyt muutama viikko sitten saanut kunnon kuntoiluinnostuksen. ;D Kuntosali vetää mukanaan... kesät menee ihan pihalla kuntoillessa, mut talvella se kunto tahtoo tipahtaa ihan nolliin. Joten nyt aattelin että oon hyvässä kunnossa jo valmiiksi keväällä, niin on sitten helpompi aloitella pihatöitä. 
Oon ottanu nyt tavaksi käydä aamuisin aina kävelyllä. Pari kertaa oon saanut ihailla jopa aamuauringon nousua... pieni, kevyt usva ja nouseva aurinko, hiljainen ja liikkumaton luonto...eipä vois paremmin aamu alkaa! 


17 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hienoa että olet aloittanut kuntotreenin jo ennen kevättä, noinhan sitä on huippuvireessä sitten kun on puutarhakauden avajaiset!
Voi harmituksen harmitus tuota kasvihuonetta!

My life kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta . Oletpa reipas, kun jaksat kuntoilla. Minulle se on aina vähän pakkopullaa.. Upea tuo alin kuva!

Emilie kirjoitti...

Hienoa tuollainen laskiaisen vietto, heinäpaaleilla istuen nuotion loisteessa.
Ihanaa nähdä aamuauringon nousu noin hienosti, kadehdin ihan näin aamu-unisena ihmisenä.
Mukavaa viikon alkua!

Vianna kirjoitti...

Voi ku sää oot reipas! Saispa ittensäkin väännettyä liikkumaan jo nyt, niin ehkä jäis joku kolotus vähemmälle sitte ku pääsee tositoimiin pihalla. Kiitos tunnustuksesta!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Lämmin kiitos tunnustuksestasi. Upeita kuvia. Minä olen aina harrastanut liikuntaa ja se on mielestäni hyvin mielekästä ja antoisaa.

Scilla kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! :D

Maria Sulonen kirjoitti...

Aivan ihania perinteitä teillä nuo "retket".. omalle pihalle.. Nuo on semmosia, mitä lapset muistaa aikusenaki. :) Tärkeitä pieniä hetkiä yhdessä!

Oot sää kyllä melko reipas kuntoilija nykyään! Mulla jää salikäynnit säännöllisen epäsäännölliseksi.. Ja joka päivä kyllä kävelen töihin ja takasin.. joten sentään jotain liikettä tähänkin paksukaiseen. :)

Saraheinä kirjoitti...

Hieno, kun saat itsesi liikkeelle. Pieni kuntokuuri ei olis mullekkaan pahitteeksi :). Kiitos tunnustuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo aamulenkit on varmasti huippuja! Minäki joskus semmosista haaveillu, va ei oo saanu aikaseksi ;) ja retket on varmasti niin lasten ku aikuistenki mieleen :) V.K.

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)
Aika on ollut kortilla, erinäisistä kiireistä johtuen... jännää! Vaan enpä paljasta vielä, mitä täällä suunnittelen. ;)
Onhan tämä kuntoiluinnostus ihan palkitsevaakin kun senttejä katoaa. Ja ennenkaikkea kunto kasvanu kohisten, en ois uskonu että tämä voi olla näin mukavaa, kun kunnolla pääsee vauhtiin.

Satu kirjoitti...

Hei, laitoin sulle sähköpostia! Soittele =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei emäntä. Kiitos ihanasta kommentista jonka annoit blogistani. Siis erilainenmummi.blogspot.fi.
Omasi on myös hauska! Vietitte laskiaista nuotion äärellä. Me teemme siten kolmen naapuriperheen kanssa aina uudenvuoden aattona, se on jo perinne. Ammutaan raketteja porukalla ja turistaan kaikenlaista. Voitko linkittää tuon mun blogin tähän sun sivustoon niin teen samoin. Kiitos ja lueskellaan blogeja! -Elina

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos, vaikka en ole tainnut käydä sinun blogissasi aiemmin kuin nyt. :) Siellä on käynyt eri salaisen puutarhan emäntä, en ole edes tiennyt että toinenkin näin saman niminen blogi on olemassa. Emäntä näyttää olevan tällaisen blogin kirjoittaja http://salainenpuutarhani.blogspot.fi/
mutta minäpä tulen paremmalla ajalla uudelleen vierailulle blogiisi, näyttää mielenkiintoiselta! Nuo ajatelmat on ihania.

vaalean vihreää kirjoitti...

Taas haasetta. http://vaaleanvihrea.blogspot.fi/2013/02/kumman-kaa.html

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Tuijan blogin kautta tänne seikkailin. Jotenkin puutarhajutut alkaa olla jo kovasti mielessä ja täältä kaikkea kaunista aiheeseen liittyen löysin. Mukavaa lauantaita sinulle!

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos, palailen näihin haasteisiin kunhan kiireltäni ehdin. Nyt on kyllä ollut pitkä tauko bloggailussa, joka tulee jatkumaan vielä vähän aikaa... ;)

VillaVaahtokarkki, kiitos samoin, tervetuloa toistekin! :)

Puutarha49 / Henni kirjoitti...

hei, kiva blogi sinulla. Mainitsit ettet ole ehtinyt tutustumaan juurikaan uusiin blogeihin, tässäpä sinulle vinkiksi meidän puutarhablogi III- vyöhykkeeltä www.puutarha49.fi