torstai 21. maaliskuuta 2013

Vanhenemisen vaivoihin...

Niinpä sitä siirryttiin sitten uusille vuosikymmenille. Viikonloppuna juhlittiin ihan vaan pienellä porukalla epävirallisesti... ja sain kyllä niin hyvät lahjatki että ikää tuli heti monta vuotta lisää. :) 


On kalkkipilleriä ikääntyville, seniori terveys lehti, uus myssy, lukulasit +1 tehoset, paksut sukkahousut, paplareita, tenat tottakai ja lahkeelliset verkkoalushousut... ;D Josko näillä nyt pärjäis, kun kerta vanhaksi tuli. Suklaataki vielä mielen piristykseksi ja masennuksen ehkäisyyn... vuosia siis kasassa tasan 30. :)

Mieheltä nyt sain viimeinkin sen talikon! Ja tarpeeeen tulee. Pääsee keväällä kääntämään kasvimaata ja kaivamaan jo osaa perennoista ylös jaettavaksi. :)


Lasten kans lähettiin synttäreiden kunniaksi vaihteeksi retkelle. Pakattiin kuumaa kaakaota, keksejä ja makkaraa reppuun, polttopuut pulkan kyytiin ja lompsittiin metsään. Löyty monta hyvää leikkipaikkaa, kiveltä laskivat mäkeä, kuusen alla oli maja ja vaikka mitä. Tuumasivat päivän päätteeksi että, "äiti, meillä ei oo koskaan vielä ollut näin hauskaa retkipäivää." :)




23 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! Enpä ole koskaan nähnyt noin senioirityylisiä kolmekymppislahjoja :-D

Tiina kirjoitti...

Rankat lahjat :D Paljon onnea!

Teija kirjoitti...

Kiitos. :D :D

Kruunuvuokko kirjoitti...

Lämpimät onnittelut kolmekymppiselle. Eipä sinua tosiaan ole vielä iällä pilattu. Ihanan tunnelmallinen tuo nuotiokuva.

vaalean vihreää kirjoitti...

Onnea!

mehilainen75 kirjoitti...

Onnea ja *halaus*
Oletpa sinä tosiaan nuori vielä :D

Emilie kirjoitti...

Paljon onnea! Hienot lahjat, varsinkin tuo talikko ;)

Pelaguu kirjoitti...

Onnea! Itsekin sitä ikää kauhulla jo odottaen. :)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Onnea! Hih, sait hauskat lahjat. Jahka täytät 40, saat varmaan rollaattorin! Minun sitä pitäisi siis jo varmaan käyttää...

Teija kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :)
Saapa tosiaan nähdä, mitä nuo nelikymmpislahjaksi keksii...ei tuo tämän kertainen kovin hyvää enteile. ;)

Hanna H kirjoitti...

Onnea! Ihania lahjoja olet saanut ;)

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Sylyvi kirjoitti...

Toivottavasti hoksasivat laittaa Tenat eri pakettiin ja käskivät avata sen ensin ja ottaa heti käyttöön. Loppujen lahjojen aukominen on kyllä tuonu saman riskin ku meijän viisvuotiaalla: nauraminen on joskus yllättävänki vaarallista. :D

Teija kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :)
Sylyvi, toistaseks ei oo vielä tarvittu tenoja, taidan laittaa ne sulle postiin, näyttäs siellä olevan niille enemmän käyttöä :P

Laura kirjoitti...

Paljon Onnea 30v päiväsi johdosta! On kyllä hupaset lahjat.=) Ja tuo talikko nii hyödyllinen. Mulla syksyllä, pitäiskö toivoa kompostoria tai tai toiveita riittäis.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät vaurut sain :D melekonen lahja... :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis hyvät naurut... V.K.

Eve kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut :).

Teija kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :) Kiitos myrtille kivasta viestistä :)

Nettimartta kirjoitti...

Onnea Seniorille! Hih hih, hyvät lahjat tosiaan.

Emännys kirjoitti...

Tervehdys Satolasta! Tänään vihdoin on aikaa etsiä "vanhoja blogituttuja" viime kesän vuodatuksen katastrofin jäljiltä. Hienoa, että olet jatkanut blogin pitoa, liityn heti lukijaksesi! Ja vielä hienompaa, että olet perustanut uuden yrityksen! Onnea sekä menneen syntymäpäivän johdosta että uuden yrityksen! Voi, voisin heti kutsut pitää, mutta Satola ei kuulu (vielä!) teidän toiminta-alueeseen. Uskon, että yrityksellenne on kysyntää ja kasvua luvassa!

Teija kirjoitti...

Kiitokset! :)

Olipa mukava kuulla sinustakin emännys! :) Ja kiva että sinäkin oot jatkanut blogin kirjoittamista, täytyypä laittaa sinutki lukulistalle. Ei mullakaan enää ole tallessa kaikki blogitutut vuodatuksen ajoilta, pitäs kyllä munki vähän skarpata sen suhteen. Ei vaan meinaa ehtiä enää blogiin samallai kuin ennen.

Päärynäpuun varjossa kirjoitti...

Onnea tyttöselle ! Ihania ystäviä sulla;)