tiistai 10. syyskuuta 2013

Avoimet ovet puutarhassani

Lopettelen tämän kesän osalta tätä Suviruusun toimintaa, pidän ihan viimeisiksi kutsuiksi avoimet ovet täällä meidän pihalla, asiakkaiden pyynnöstä :) Saa siis tulla katsomaan pihaa ihan vapaasti, ilman ostovelvoitetta, tosin en kutsuillakaan kenellekään pakkomyy mitään, mutta nyt en edes voi, koska viimeiset tilaukset taimistoille lähtee nyt.

En saanu aikaseksi osallistua siihen valtakunnalliseen Avoimet puutarhat-tapahtumaan, joten pidän nyt tämmösen oman vastaavan. ;) Joten TERVETULOA!

Kukkasipuleita on vielä reilusti varastossa. Toimitukset myöhästyi Hollannin päässä, joten en saanut niitä ajoissa kutsuille mukaan ja luonnollisestikin niitä jäi myymättä melkonen määrä. Myyn niitä lauantaina suoraan täältä 15% alennuksella, joten sen verran on enää kaupattavaa. Toivottavasti saan edes jonkin verran niitä menemään, ettei jää nurkkiin pyörimään.
Tilauksia voi toki tehdä netin kauttakin, www.suviruusu.fi sivuilla, sieltä näkee kuvat ja hinnat. Mutta tulen tekemään niistä vielä erilliset ale-esitteet ainakin facebookiin.


Kovin paljoa ei enää kukkivia löydy, mutta ruskan värit alkaa nyt päästä oikeuksiin. Sen verran kylmiä on nämä yöt ja päivisin kuitenki lämpöä, että ihan kivasti jo osa pensaista ja puista punertaa.
Etupihan soran ja nurmikon reunatki on vielä vähän vaiheessa, mutta toivon mukaan saadaan tuota edes hieman eteenpäin ennen lauantaita.

Tunnustuksenkin olen saanut jo jokin aika sitten Saraheinältä Saran mökissä ja puutarhassa-blogista. Kaunis kiitos siitä! :)
Pitäisi laittaa eteenpäin viidelle lempibloggaajalle, mutta nyt minä en ehdi alkaa niitä miettimään, niin vähälle (valitettavasti) on jäänyt tänä kesänä blogien luku ja omanki kirjottaminen että ihan nolottaa! :(Yleensä syksyn viimeisimpinä kukkina Kallionauhukset piristävät keltaisin kukin. Vieressä hennomman keltaisia Huiskunauhuksen kukkia, joka näyttää leviävän melkosen voimakkaasti. Viime syksynä oli niin sateista, ettei nämä ehtineet kumpikaan kukkaan, mutta nyt säät on suosinu, onneksi!


The Fairy-peittoruusun siirsin pihalta pienen tyttömme haudalle. Pihalla se ei viihtyny, mutta tuolla haudalla jaksaa kukkia ja kasvaa. Kaunis on tuo kukka, pieni ja suloinen...kumpa vain viihtyisi jatkossakin kunnolla. Ei parempaa tähän voisi kuvitella.


Huomenna alkaakin sitten kunnon urakka pihalla, jotta saan sen esittelykuntoon viikonloppuun mennessä. Pientä fiksaamista vähän siellä sun täällä.. katotaan mitä lauantai tuo tullessaan. :)

9 kommenttia:

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kuulostaa kivalta. Taidan vain asua liian kaukana käydäkseni. Todella nätti tuo Fairy.

Satu kirjoitti...

Hieno juttu, että järjestät tällaisen tapahtuman! Tulen ehdottomasti käymään, jos saan järjestettyä itselleni kulkupelin tuolle päivälle :)

Pelaguu kirjoitti...

Mukavan päivän järjestät, tokihan olisin tullu jos oisin ollu lähempänä. ;) Toivottavasti saat myytyä sipuleita. Mukavaa puutarhapäivää Teille sinne!

Maantiepellon emäntä kirjoitti...

Oikein mukavaa puutarhapäivää teille! Niin kaunis tuo peittoruusu pikkuisenne haudalla. Jotenkin sopii niin hyvin juuri teidän pienelle tytölle.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Onnea puutarhapäivään. Asuisinpa lähempänä niin osallistuisin ilman muuta.

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos :)

Satu, olispa kyllä kiva nähdä, koitahan päästä! :)

Nummentonkija kirjoitti...

Olisin varmasti ensimmäisten joukossa tulijana, jos täältä sinne ei olisi niin huikean pitkä matka. Kaunista päivää ja onnea kutsuillesi!

Puutarhuri kirjoitti...

Nummentonkija, kyllä ois tosi kiva saada sinut vieraaksi! :) Jos vain joskus jostain syystä täällä päin kuljette, niin tule ehdottomasti käymään.

Nummentonkija kirjoitti...

Kiitos kutsustasi! Olisi todella kiva käydä, mutta ei meistä taida olla enää lähtijöiksi niin pitkälle. Seuraan täältä blogistasi puutarhasi kehittymistä aina vain ihanammaksi. Olet saanut ihmeitä aikaan muutamissa vuosissa! Onnellista suksyä koko perheellesi!