keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pakkanen puraisi

Aina ensimmäisen pakkasyön jälkeen pitää lähteä pihalle kuvaamaan, kuuran kuorruttamissa kukissa on jotain niin kiehtovaa. Ja sen ensimmäisen pakkasen jälkeenhän ne sitten nuupahtaakin, ei enää ehdi kuvailla kuurakukkia. 
Pensashanhikki ´Elizabeth´  on kukkinut koko kesän, eikä loppua näy...saa nähä vieläkö jatkaa.

Verikurjenpolvi


Mutta kylmää on! Voi kamala kun sormetkin oli ihan kohmeessa, kun kuvailin. Ei ainakaan nyt tarkene tehdä mitään hommia pihalla. On se jännä, miten syksyllä parin asteen pakkasen käy niin luihin ja ytimiin kun, taas keväällä se tuntuu ihan lämpimältä ;)

 Lamo- eli Pikkuherukassa alkaa olla hieno ruska


Muuten on kyllä vielä ihan vihreää ja vehreää, vaikka ympäröivä luonto alkaa olla lehdetön. Kukkasipuleita pääsis nyt istuttamaan, ei tarvi enää pelätä että maa ois liian lämmin ja ne lähtis kasvamaan ennenaikojaan. Jos ottais sen tässä loppuviikon hommaksi.


Ja asiasta toiseen...;)
Meillä on kyllä maailman paras kissa!  Ei lapsiystävällisempää kattia olla kyllä nähty, toimittaa nuken virkaa rattaissa ja nukkua posotti ihan tyytyväisenä ku neiti sitä lykkäili ;)


5 kommenttia:

pivi kirjoitti...

Mietin ihan samaa asiaa, että miksi 5 astetta tuntuu niin peevelin kylmältä nyt syksyllä, kun talvella se on yhtä suuri kuin lämmin. Ehkäpä se on tämä raju muutos sitten, ja ehkäpä me pian tähän totutaan. Mutta en ole luopunut vielä pihakelitoivosta, oon ihan varma että kyllä tästä vielä hieman lämpenee. VOi mahdoton tuota kissaa :D Lempeä katti !

Tiina kirjoitti...

Meillä oli viime yönä 0,5 astetta, hrr... Mun italiaanoauto vaatii jo lämmitystä, että lähtee varmasti käyntiin. Voi kamala, nytkö stämä rumba alkaa.

Ihana katti! :D:D:D

pioni kirjoitti...

Meillä aamulla +2, mutta aika lähellä taitaa olla miinuslukematkin.
Vaan on nuo kukat kauniita noinkin:)

Satu kirjoitti...

Harmittelin itse kun en aamulla ehtinyt kameran kanssa ulos. Oli niin kauniin kuuraista.
Ihanan lutunen kissa teillä!

Eija kirjoitti...

Kiltti kissanukke mekko yllään, teillä on ihana kisuli :)
Samaa itse olen myös ihmetellyt, kun olen ollut aivan jäässä (sisälläkin). En meinaa oppia laittamaan takkia päälle, kun menen ulos. Kyllä tääläkin on pakkasta ollut, koska vielä puolen päivän aikaan oli vesi jäässä ruukun aluslautasella, hyi !