sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kasvihuoneessa kukoistaa

Hyvin kasvaa vihannekset ja muut kasvihuoneessa. Ja kiveyskin kestää jo kulkea... ja sitä pitää nyt kävellä eestakasin ja taas takasin, on niin mukava 😄

Eilen kävästiin Kuopiossa ja Ikealla, ruukutuspöydän hain sieltä nii saa senkin laittaa kasvariin. Tosin vielä en vihtiny kasata sitä nii ei oo kuvaa laittaa. 
Lapset oli mukana ja matkalla pyörähettiin veljenki perheen luona. Muutaman sadan metrin päässä on uimaranta ja pitihän sitä käyttää lapset siellä nii saivat pulikoija.


Ja komiasti kukki velipojanki pihalla, senki talon rouvassa on viherpeukalon vikaa 😉

 

 

Muuten tämä päivä on menny löhöillessä ja aurinkoa ottaessa. Mukavan lämmintä ollu taas tänään! 😊


7 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Tänään täällä meilläkin oli mitä ihanin ilma. Aurinkoinen ja tuuleton. Kasvihuone on ollut kyllä tänä kesänä enemmän kuin tarpeellinen vaihtelevien ja koleiden ilmojen takia.

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Hieno kasvari! Ja upea kivipolku! Nautitaan lämmöstä!

Teija kirjoitti...

Kruunu Vuokko, niinpä... kyllä ois täälläki tarvittu jo vähä aiemminki kasvihuonetta, se ku valmistu vasta pahimpien sääheittelyiden jälkeen. 😉 no ens keväänä siitä on hyötyä sit enemmänki, pääsee kylvöksiäki laittaan!
Satu, kiitos, näin tehdään. 😊

Navettapiika kirjoitti...

Hiano on kasvatella tuallaases kasvaris :) Vaikka sei keväälle keriinnykkää, pirentäähän se kuitenki syksyä. Eikö mikää EU-rirektiivi määrää jokaaselle kasvihuanesta pakolliseksi..... Mäki haluun!

Teija kirjoitti...

No totta joo, kyllähän sieltä saa satoa pitemmälle mitä terassilla kasvatettaessa. Ja kun satokausi on ohi nii sit laitetaan kynttilöitä ja puutarhakalusteita ja istutaan iltaa iha muuten vaa 😊
Onha sitä tosiaan ennenvanhaanki suunnilleen joka talossa pitäny kasvattaa humalaa, nii miks ei ny kasvihuonettaki sais pakolliseks 😄 voisha sitä kokeilla laittaa anomusta tuonne brysseliin ja apurahahakemuksia myös... 😂

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Kaunis kasvihuone ja hyvävointisen näköisiä asukkaitakin jo siellä kasvamassa! Kauniin kiveyksenkin olette tehneet. Mukavia kesäpäiviä!

Tarja kirjoitti...

Kutsuvan näköinen kasvihuone ja kaunis piha! Nyt on ollut ihanan lämmin viikonloppu. Hyvää kesän jatkoa!