tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kaikki kukkii!

Kylläpä tämä on nyt yltäkylläistä kukintaa koko piha täynnä! Aivan huvittava, yleensä Toukokuun lopussa kukkiva Kanadanvuokko kukkii edelleen! En kyllä tämmöstä kesää oo nähny!


Tummakurjenpolvi ihastuttaa


Ja Suviruusut on niin täynnä kukkia, voimakas tuoksu leijailee ympäri pihaa, varsinkin illalla...ja siihen sekoittuu imelä apilan tuoksu, joka kukkii etupihalla, sitä ei raski ajaa leikkurilla pois


Ja pionit :) Nekin aukesi. Karl Rosenfield on lajike, ihan perinteinen. Juurakoina tilasin Viherpeukaloilta 5 vuotta sitten, nyt ensimmäistä kertaa kukassa. Kauan sai oottaa...  
Lehtosalvia ja muistaakseni Lehtolaukka 


Takana Jalopähkämö, etualalla Sormustinkukan pitkä kukkavana ja välillä "Hienon neidin silmäripsi" eli Jalokallioinen. Isän vanhat tädit nimitti tuota kukkaa noin, en tiiä oliko heidän keksimä nimi sille, mut sillä nimellä mä sen oon tuntenu lapsuudesta asti. Jalokallioinen on löytyny vasta pari vuotta sitten ;)


 Lämmintä ja aurinkoa riittää nyt, jatkuis vaan pidempäänkin. Mansikat kypsyy kovaa vauhtia ja satoa näkyy tulevan ihan kohtalaisesti. Jeren kans käytiin ostoksilla ja sen piti välttämättä saada uus vahtimestari mansikkamaan päälle lentelemään ja siellä se nyt on. Toivottavasti ajaa asiansa ;)


Ja näihin tunnelmiin tällä kertaa...ilta-aurinko alkaa kohta laskea, me lähetään vielä lasten kans iltauinnille, tuonne montulle ku paistaa tuo aurinko iltaisin aina lämpimimmin, nii siellä on kiva käydä ennen nukkumaanmenoa.  

Ei kommentteja: