torstai 2. kesäkuuta 2016

Melkein valmista

Pikaisesti vaan pari kuvaa lähteen rakentamisesta...viittä vaille valmista :)
Eilen illalla sain kivet aseteltua loppuu, tänään oon istutellu kasveja. Kaikki kasvit sain omista penkeistä, ei tarvinnut ostaa mitään. Moottorisaha ei suostunu käynnistyyn, en saanu  kantoa sahattua tuosta pois. Joten sen ympärille nyt rakentelin kivistä pienen kukkapenkin. Tällä hetkellä siinä on lähinnä kesäkukkia, vielä mietinnässä mitä istuttais monivuotista... Lähteen taakse haketetulle alueelle laitetaan se riippumatto, meinasin, että tuohon hakkeen päälle vois laittaa ne raparperilehtilaatat askellaatoiksi niin ei pistele hake jalkapohjia. En tiiä kuin ne kestää siinä, mut saapa niitä tehtyä uusia, jos hajoaa. 
Lammen takana on nyt Kotkansiipeä, Kuunliljoja, Lemmikkiä ja Virginiantädyke. Kosteampaan kohtaan siirsin muutaman Keltakurjenmiekan juurakon, saapa nähä tykkääkö olla siinä. Kankaiden peitto jäi huomiselle ja heinäseipäistä aidan teko. 


Vesikin kirkastuu koko ajan, monta kannullista on jo kannettu kasvimaalle ja kasteltu kylvöksiä, eikä näytä vesi vähenevän. Hyvä lammikko :)

11 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kivalta näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

voi hyvänen aika, sinä se ossaat! tuommosesta kuralätäköstä loihdit ihanan keitaan!!<3 oon aina välillä täällä käyny katteleen, mutta ei tuu koskaan kommentoitua. Palio oot taas pihalla puuhaillu, mahtavan näköstä. Viikon päästä ollaan tulossa haapaveelle, vois käyä teilläki sitte, kotimatkalla kenties??
Kattele netistä riippumattoa jos täältä löytys, mehän voijaan tuua tullessa. Millonhan se timppa ehtii muka siinä löhöileen?:P

-Antsu

Teija kirjoitti...

Kruunu Vuokko, kiitos :)

Antsu, kuralätäköstä?! :D Se on lähde...kiitos :D
käykääpä, olispa mukava! On siihen riippumatto jo tulossa, netistähän saa kaikkia mitä tarttee ;) Kylvöt on nyt tehty, jospa sitä ois joskus aikaa löhöilläki.

Anonyymi kirjoitti...

No kyllähän se kuralätäköltä näytti ainaki niissä alkupään kuvissa, ku vesi oli vielä nii ruskiaaki :D, vaa nythän tuo näyttää jo puhtaammalta. :) kyllä siitä hyvä tullee!!
-m

Kivimäen emäntä kirjoitti...

On se todella hieno! Kannattaa valita oikein kaunis riippumatto ihan siitä syystä, että sitä on mukava ainakin katsella, jos ei siihen koskaan ehdi edes istahtaa. :)

Teija kirjoitti...

No tottahan toki...isäntä koitti ehottaa semmosta armeijan vihreää, hirmu halpaa kylläki mutta kauhian rumaa...en kelpuuttanu ;) toki hintaki ratkasee, mutta ulkonäkö on puolet.

Teija kirjoitti...

Juu juu...mua vaan nii nauratti tuo antsun kommentti. Olihan se kyllä ihan kuralammikko yhessä vaiheessa. ;)

Matkatar kirjoitti...

Vau miten ihanaa paikkaa olette rakentamassa!

Navettapiika kirjoitti...

Siitä tuli kiva paikka ja paranoo viälä kasvien tuuhettues.

annahku kirjoitti...

Lähdehän se tais olla, joka tapauksessa ymmärsitte varmaan pointin, että miten hieno muutos tuossa on saatu aikaseksi!:) mut sehän on hyvällä mallilla kunon riippumattoki jo tulossa.;)👍

Teija kirjoitti...

Toki ymmärsin, kiitos. 😊 ja oikeassahan antsu on, hyvä vertaus, hauskasti sanottu. Nauratti siis hyvässä, ei pahassa mielessä ja sukulaisia kun ollaan niin huumorilla tulee heiteltyä välillä.