keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Hiekkalaatikko uuteen käyttöön

Lasten hiekkalaatikko on ollu käyttämättömänä jo viime kesästä. Nuo meijän mukelot on jo niin isoja ettei niitä enää kiinnosta hiekkalaatikkoleikit, joten päätin nyt pistää tuon toiseen käyttöön. Ensin vähä haaveilin siihen vesiaihettaki, mut ei jaksanu alkaa värkkäämään. Siinäpä lähtötilanne.Menin helpon kaavan mukaan, lapioin hiekkaa muutaman kottikärryllisen pois ja talikolla käänsin lopun hiekan sekaan 8 säkkiä multaa. Pintaan suodatinkangas, vastakkaisiin nurkkiin musta-ja punaherukka, muutama mansikan taimi ja tuttavalta saatuja keräkaalen taimia. 😊 Aika pienellä vaivalla tuli tämä muutos, toivotaan että tästä saa joskus syötävääki.Pilvikirsikat kukkii ja sammalleimut kukkii, ihana kesä! Ei mulla muuta 😉
5 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Ihanalle näyttää! Jep, hiekkalaatikko on vain hetken huumaa. Hyvä idea kierrättää se uusiokäyttöön. Meidän ipanat aikoinaan heitti hiekat laatikosta joko nurmelle tai toistensa päähän. Siihen loppui laatikkoleikit..

Teija kirjoitti...

Heh, voin kuvitella 😄 oli tuostaki jo kovasti hiekka vähentyny, eipä se taho reunojen sisällä pysyä vaikka kuin yrittää muka opettaa...mut aikansa kutakin.

Satu kirjoitti...

Siitäpä tuli hieno!

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Hyvä tuli.

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Hieno muodonmuutos! Minäkin olen jo maalaillut vaikka mitä visioita hiekkalaatikoiden varalle, vaikka ne ovat lasten käytössä varmasti vielä monta vuotta. :D Hauskaa viikonloppua! P.s. blogissani on synttäriarvonta:)