maanantai 5. kesäkuuta 2017

Panoraamakuvien testausta


Löyty puhelimesta tämmönenki kuvaustoiminto, en ole ennen ees tajunnu, joten pitihän sitä testata. Ei nyt ihan oikealta näytä, pyöristää tätä pihaa, tai sitte en osaa ottaa oikein tuota kuvaa... mut aika hauska :) Oon joskus mielessäni kyllä aatellu, että ei taho aina kuviin saada sopimaan kaikkea mitä pitäs, jää maisemat välillä suppeaksi, mut tämähän auttaa asiaa kovastiki! 

Kuvia klikkaamalla saa ne näkymään isompina.
Kesäkukatki uskalsin laittaa pihalle, ei enää näyttäs olevan niin kylmää, kyllähän tuo nyt jo kesältä tuntuu. :) Eilen nukahin jo riippumattoonki puoleksi tunniksi, makiat päiväunet sai!

Nurmikkoki me leikattiin tänään Leimun kans, hyvä koira kyllä! Ei pelänny leikkuriakaan yhtään, vaikka ei ennen ole nähny. Juoksi innoissaan vieressä ja pyöri ku viimestä päivää siinä leikatulla nurmella, nyt on herran naama ihan vihertävä :D Välillä piti levähtää ja hakee lisävirtaa vähä kauempaa...


Puissa ei ole lehtiä edelleenkään, ompuissaki silmut melkein kiinni vielä...kovin on kaikki myöhässä. Mut kukkia on luvassa melkonen määrä, sen verran jo näkee. :)

6 kommenttia:

Maatuska kirjoitti...

Mukavasti näkyy maisemat panoramakuvista. Kiva kun jaoit nämä.

Navettapiika kirjoitti...

Käteviä kuvia nua panoraamat. Mullei oo viälä yhtäkää kesäkukkaa istutettuna. Mukavaa, ettei tartte yksistänsä puurtaa :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Tulipa kivat panoramakuvat kauniista pihastanne.

Eija kirjoitti...

Noihin kuviin mahtuukin kaikki. Pitääpä tutkailla löytyykö omasta kännystä.

Kivimäen emäntä kirjoitti...

Panoraamakuvista hahmotti hienosti upean pihan. Tulisi jo kunnon kesä sinnekin! :)

Teija kirjoitti...

Kiitos kommenteista 😊 kyllä tuli kesä meillekin, niin ihanan lämmintä ollu pari päivää! Ihan erilailla jo vihertää. 😊