perjantai 21. elokuuta 2015

Mustikassa jylhissä maisemissa

Kävästiin lasten kans mustikkaretkellä. Kovin paljoa ei marjoja saatu, kun oli jo joku muu ehtiny ennen meitä, mutta muutama litra nyt kuitenkin. :) Eväät pakattiin reppuun ja paisteltiin nakkeja laavun vieressä nuotiolla...
Mutta parasta tuo mahtava ilma ja komeat maisemat! Paikka on Haapaveen Korkatin luontopolku, vuorestakin puhutaan, kait se on ihan kartallakin... Tosi kiva paikka retkeilyyn, useamman kerran on siellä tullu käytyä jo lapsenakin.


Ja käytävän teko seisoo...oottaa parempaa aikaa, ehkä huomenna jatkan sitten sitä.
Kivimuuria pitäs vähän väkertää ja portaita tuohon pahimpan laskuun, ainaki parin askelman verran. Aika ihana tuosta tulee, tykkään kyllä noista liuskekivistä kovasti! :) Apulantasäkit pistin uusiokäyttöön käytävän pohjalle suodatinkankaan virkaa toimittamaan, jospa ne asiansa ajais. 

6 kommenttia:

Anneli A /Pihakuiskaajan puutarha kirjoitti...

Hieno retki on teillä ollut. Tällaiset retket ovat mukavia ja nyt vielä kun on ollut niin aurinkoinen sää. Hieno tulee polustasi. Mukavaa viikonloppua!

Minna kirjoitti...

Voi kun pääsisin omankin perheeni kanssa metsään!! Mikä siinä on niin vaikeaa, vaikka metsä alkaa heti tontin reunalta:( Aina on jotakin muuta, huomennakin tylsää, mutta pakollista uuden auton etsimistä. No ehkä sitten sunnuntaina!

Satu kirjoitti...

Enpäs tiennytkään että täällä lähellä on noin upeat maisemat! Ehkä mustikoita tärkeämpää oli juuri tuo yhdessä tekeminen ja retkeileminen :)
Komea polku tulossa!

Navettapiika kirjoitti...

Jäläkikasvu ei varmasti pannu pahakseen, vaikka mustikoota ei nii löytynykkää :) Oli varmasti muuten mukavaa. Sähän oot päässy tuan poluun kans jo pahimman paikan ohi. Hiano tuloo.

Anonyymi kirjoitti...

muistot herää,mekin käytiin marjarekellä kun lapset oli pieniä.kassi täyteen evästä ja pienille raktorit mukkaan,nauttikaa se oli ihanaa aikaa,nyt kaksi vanhaa,nautitaan. kyllä sulla on tuo piha jo siinä vaiheesa,että voit puuhastella jo muutaki.tarviiko elämän olla vain pihanlaittua...kyllä se siitä pikkuhiljaa.hyvää syksyn jatkua teille.terveisiä yli-iistä.

Teija kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)
Satu, ei muutaku hyppäätte joskus koko porukka autoon ja ajelette sinne retkeilemään.

Kyllä mun elämä on paljon muutaki ku pihan laittoa...eipä sitä tänne tuu muuta elämää niin raportoitua, jotta äläkääpä nyt vedelkö vääriä johtopäätöksiä! ;) Ja se on semmonen juttu, että tuo puutarhurointi on asia joka pitää minut järjissäni, jotta kyllä sitäkin tarvitaan.
7 vuotta oon tuota mattotelinettäki oottanu, joten kyllä se toella pikkuhiljaa edistyy, ei oo turhia hötkyilty :D