sunnuntai 30. elokuuta 2015

Venetsialaistunnelmissa

Meilleki on tullu perinteeksi viettää venetsialaisia, vaikka ei rannikolla asutakaan. Nuorena tuli aina käytyä Venetsialaisten aikaan Kokkolassa, nyt ku ei vihti enää mihinkään lähtiä, niin vietellään sitte Venetsialaisia eli "syöminkejä" ihan oman porukan kesken. Onha se tavallaan semmonen kesän päätös, tästä alkaa nyt sitten syksy. 
Kuu oli täysi ja muutenki ilmat suosi, kerrankin näin! Monesti aikasempina vuosina on ollu tosi kylmä ja satanut vettä, nyt oli kyllä ihan mahtava keli.
 Lapsilla oli mukavaa, jos minkäkilaista kummitusta ja hirviötä juoksi pitkin pihaa, siellä juostiin pimeäpiilosta ja mörköleikkiä ja mitä muuta lie...mun kotiväkeä oli myös menossa mukana. Itellä tuli lähinnä keskityttyä tuohon herkuttelupuoleen...ja kameran käyttöön :D

Kynttilöillä ja roihuilla saatiin tunnelmaa ja tuo täyskuu kyllä toi vielä viimesilauksen siihen!
6 kommenttia:

Anneli A /Pihakuiskaajan puutarha kirjoitti...

Kauniita kuvia. Taitaa olla jo syksyn tuntua ilmassa. Oletko huomannut, että blogissani on arvonta: kaksi puutarhakirjaa. Käyhän kurkkaamassa ja osallistu. Mukavaa sunnuntaita!

Gitta kirjoitti...

Varmasti tunnelmallista ja kivaa! Mukavaa luoda omia perinteitä.

Satu kirjoitti...

Kovin jäi heikoksi meidän perheen venetsialaisten vietto. Syötiin kyllä hyvin, mutta esim. ostamani venetsialaislyhdytkin jäi sytyttämättä kokonaan. Nukkumaan mennessä mies kyseli, että huomasinko upeaa täysikuuta...ohi meni sekin kun nukahdin sohvalle vaikka valvoa olin aikonut.
Teillä näytti olleen kunnon kekkerit ja lapsilla hauskaa kuvista päätellen!


Ulla kirjoitti...

Ihana tunnelma kuvissa. Eilen oli niin kaunis ilta, niin tänäänkin.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Tunnelmalliset kuvat.

Anonyymi kirjoitti...

mahtavia kuvia,ja tunnelman aistii kuvistakin. minäki vein ulos vnetsialaislyhtyjä palamaa.täysikuu mollotti suoraa makkarin ikkunasta sisälle.hauskoja syysiltoja tille.