tiistai 28. heinäkuuta 2015

Iltakierroksella

Eipä niin mitään erikoista tällä kertaa. Muutamia kuvia tuli otettua iltasella, kun käveleskelin pihalla.
Jasmikkeet kukkii parhaillaan, ja runsaasti. 


Neilikat tuoksuu kun istahtaa kiikuttelemaan...  Ja ompahan meillä perunaakin kasvamassa! :) Tytön pottuämpäri, se halus testata miten peruna kasvaa. Jos sieltä joku mukula löytyis vielä ;)


Nauhukset alkaa olla kohta komeimmillaan, Vaaleanpunainen maksaruoho, olisko kenties Kaukasianmaksaruoho, aloittelee kivien välissä. Näyttää olevan huomattavasti myöhäisempi kukkija, mitä muut lajitoverinsa.


Lapsia varten istutettu herukan taimikin alkaa olla siinä mitassa, että saa tehdä jo latvaa. Rungollista puuta tästä koitan saada aikaseksi, mutta näkyy olevan nii hidasta touhua, että taitaa olla lapset jo isoja siihen mennessä, kun tästä kunnollinen puu saadaan ;) No on sielläkin muutama marja tulossa. 


Ja kisuki reissussa mukana...viimein jäi pusikkoon kyttäämään, jotakin se sieltä löysi...syö vaan kaikki hiiret ja myyrät, en yhtään laita vastaan!


Kuopuksen synttäreitä on juhlittu viikonloppu. Eskariin lähtee parin viikon päästä, kyllä se tuo aika vaan menee niin nopeesti! Synttärikukat kerättiin pihalta, komeimmat pionit pääsi maljakkoon, enemmän kait ne iloa tuo tuossa pöydällä kun tuolla ainaisessa sateessa... 

3 kommenttia:

Anneli A /Pihakuiskaajan puutarha kirjoitti...

Kauniita kuvia iltakävelyltä. Meilläkin nauhukset kukkivat parhaillaan. Pionit ovat niin kauniita. Mukavaa loppuviikkoa!

Emilie kirjoitti...

Paljon onnea eskarilaiselle! Kauniita ovat nauhukset ja muutkin kukat. enpä ole muistanut katsoa onko sankossa perunoita, kasvimaalta olen kyllä kerännyt niitä. Kohta onkin jo elokuu, toivottavasti olisi poutainen edes se ja lämmin. Mukavia loppukuun päiviä!

Teija kirjoitti...

Anneli, kiitos samoin sinne :) Ei ole enää pioneista ku muisto jälellä, vettä on satanut taas koko päivän ja kukat rapisee pois...

Emilie, kiitos! :) Lämpimiä kelejä ootellessa, ei vielä heitetä kirvestä kaivoon ;)