lauantai 18. heinäkuuta 2015

Uutta ilmettä

Aikani kuluks värkkäsin viimein vähän uutta ilmettä blogiin, alko jo entinen kyllästyttää. :) Nyt on vähän rauhallisempi.
Sikalan pesussa on menny eilinen päivä ja tämä aamu, iltapäivällä sain taas semmosen päänsäryn että sängyn pohjalle sai pötkähtää vähäks aikaa. Pihallaki ois hommaa, ku vaan jaksais, onneks huomenna on pyhä ja lepopäivä, niin ei tarvi tehdä kummempia.
Japaninkurjenmiekka kukkii muutamin kukin, samoin Siperiankurjenmiekka, ei nyt tänä kesänä oikein näytä kukkia tulevan. Ehkä kaipais jo jakamista, täytyy tieten nyt ennen syksyä nostaa ylös ja halkasta juurakoita ja istuttaa uudestaan. Taimia ois siis tarjolla jossain välissä ainakin Siperiankurjenmiekasta. Se on tuollainen vaaleansininen, oikeanpuoleisessa kuvassa, ei se perinteinen tumma, mitä enemmän näkee käytettävän.


Picasalla on mukava leikkiä näiden kuvien kans, kun niitä saa muokkailtua, pikkusen kun värejä säätelee niin näyttää ihan siltä kuin aurinko paistais, vaikka ei ole auringosta tietoakaan... Ehkä tässä pitää vielä lähtee käynnisteleen moottorisahaa, jos sais nuo portaat joskus valmiiksi. 

Hyvää viikonloppua :)
Ei kommentteja: